10 Motive sa incepi sa bei suc verde de grau

suc de grau

Sucurile verzi au puteri vindecatoare pentru ca ajuta la detoxifiere si relaxare oferind corpului puterea de concentrare de care are nevoie atat la nivel psihic cat si fizic. La inceput de primavara stocurile de vitamine de anul trecut sunt pe terminate, fapt pentru care epuizarea fizica, starile de depresie, lipsa de concentrare si durerile de cap isi fac prezenta din ce in ce mai des. Daca te confrunti cu astfel de simptome, ai nevoie de clorofila si trebuie neaparat sa treci pe sucuri verzi: spanac, leurda, tulpini de telina, frunze de salata, rucola patrunjel, menta, marar, iarba de grau, orz, chiar si avocado.

Sucul verde de grau – esenta tare servita in doze mici

Sucul verde de grau/sucul de iarba de grau este cel mai bogat in clorofila. Supranumita si “sangele plantelor”, clorofila are puterea de a detoxifia si vindeca rani infectate intr-un timp redus. Sucul verde de grau contine 70% clorofila, fapt pentru care consumul acestei licori ajuta la purificarea si regenerarea sangelui, actionand ca o transfuzie de sange. Fiind un puternic detoxifiant cu efecte imediate sucul verde de grau se bea in doze mici de 30-50ml. Imediat dupa administrare efectele pot fi puternic energizante sau puternic detoxifiante. De aceea este recomandabil la inceput consumul unei doze mici de suc 10-20ml, crescand treptat pana la 50ml/zi.

10 Motive sa incepi sa bei suc verde de grau

1.    Efect puternic detoxifiant– detoxifiaza ficatul, colonul si lichidele celulare, diminueaza si elimina depozitele de medicamente in urma unui tratament, neutralizeaza toxinele din organism. Consumand suc verde de grau e ca si cum administrezi corpului clorofila lichida care ajungand la tesuturi in stare pura are efectul de purificare si regenerare al acestora. Administrarea orala a dozei de 30ml de suc zilnic timp de 2 saptamani va curata si regenera intregul organism cu efecte puternice asupra ficatului. Administratrea sucului verde de grau sub forma de clisma in cantitati de 100-125ml va avea efecte de detoxifiere si purificare a colonului.

2.    Antibacterian si antiseptic– datorita continutul mare de clorofila sucul de iarba de grau distruge bacteriile anaerobe care provoaca mirosurile neplacute, avand efectul de eliminare a respiratiei urat mirositoare si a mirosurilor grele la nivel epitelial. Sucul verde de grau alcalinizeaza corpul functionand ca un antiseptic la nivelul organelor interne, imbunatatind functionarea acestora. Consumul sistematic a sucului ajuta la imbunatatirea digestiei si inlatura constipatia.

3.    Vindeca rani infectate si ulceratii– tot continutul bogat in clorofila se face vinovat de puterea vindecatoare a sucului verde de grau in ceea ce priveste sangerarile gingivale, stomatitei, gingivitei si infectiilor la nivel faringo-bucal: inflamarea amigdalelor, durerile in gat. Sucul de iarba de grau este un inlocuitor natural al apei de gura, previne cariile dentare si indeparteaza durerile de dinti. Pulberea de iarba de grau inlocuieste pasta de dinti protejand smaltul dintilor.

4.    Vindeca cicatrici, boli si infectiiepiteliale – prin ajustarea dietei si administrarii sucului verde de grau timp de 8 luni se pot diminua/vindeca cicatrici, arsuri si inflamatii la nivelul pielii: acnee, cuperoza, psoriazis, eczeme, alergii.

5.    Protejeaza corpul de efectele negative ale alimentelor tratate chimic– elimina metalele grele din organism, stopeaza actiunea aditivilor alimentari si chimicalelor folosite in agricultura.

6.    Creste nivelul de concentrare si energizeaza corpul– datorita clorofilei, iarba de grau contine cantitati mari de oxigen. Odata ingurgitat, sucul verde de grau oxigeneaza puternic creierul si tesutul corpului functionand la cote optime. Astfel prin consumarea sistematica a sucului se pot inregistra performante fizice in practicarea unui sport, imbunatatirea starii de bine, cresterea nivelului spiritual si a rezistentei la efort fizic.

7.    Contine toate mineralelede care are nevoie corpul uman pentru dezvoltarea si functionarea corecta.

8.    Surse bogate de vitamine indispensabile in alimentatia vegana– contine cea mai bogata sursa de betacaroten care are efecte puternice de crestere a imunitatii corpului, respectiv cantitatea de vitamina A este incomparabila cu cea continuta de morcovi. Sucul verde de grau contine tot complexul de B-uri – ceea ce transforma aceaasta licoare in una din foarte putinele surse de vitamina B din alimentatia vegana, cantitati mari de vitamina C, E si K – vitamina care intervine in coagularea sangelui.

9.    Surse importante de proteine– contine cantitati mari de proteine si 17 aminoacizi cu ajutorul carora corpul unui vegan construieste proteinele in organism. Astfel mitul lipsei proteinei in alimentatia vegana este nefondat atata timp cat stii ce sa bei/mananci.

10.Elixirul tineretii fara batranete– consumul constant de suc verde de grau incetineste procesul de imbatranire. Acest lucru este posibil datorita clorofilei care oxigeneaza puternic creierul, sangele, tesutul epitelial, purifica si regenereaza organele interne. Mai mult decat atat, sucul contine o enzima care blocheaza procesul de depigmentare a parului, incetinind/stopand procesul de albire. Toate aceste procese mentin corpul si creierul nealterate si in stare buna de functionare.

Clinicile specializate in naturopatie si medicii homeopati recomanda sucul verde de grau in tratarea cancerului. Se pare ca efectele benefice ale clorofilei in combinatie cu vitaminele, mineralele, proteinele, antioxidantii si enzimele din sucul de grau au puterea de a lupta cu cancerul, fiind o metoda non-invaziva cu efecte reale de vindecare daca se intervine in faze incipiente ale bolii si nu numai.

Acestea sunt doar 10 motive sa incepi sa bei suc verde de grau chiar astazi!

Articol relatat de portalul rawpedia.ro.

loading...
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *