30 rețete de piureuri care acționează asupra organismului aidoma unei perii. Curățarea perfectă

220

Incredibil! Un singur cocteil poate conține foarte multe substanțe folositoare! Piureul din fructe și legume proaspete curăță foarte bine organismul, mult mai bine decât mijloacele medicamentoase. Ingredientele naturale acționează ușor asupra tuturor sistemelor. Funcționarea ideală a tractului gastro-intestinal, pielea, părul și unghiile frumoase, buna dispoziție și energia inepuizabilă – iată ce cadouri poartă în sine cocteilurile de curățare. Ele sunt indispensabile pentru oricine vrea să piardă în greutate și încearcă să aibă un regim alimentar cu hrană ușor digerabilă. Un alt avantaj impresionant și irezistibil al piureului: gustul delicios…

  1. Banană, spanac și lămîie

350 ml de apă, 3 banane, 1 legătură de frunze de spanac și sucul de la 1/2 de lămâie – se amestecă cu ajutorul unui blender.

  1. Banană, coacăză, lămâie și țelină

2 banane, 3 linguri de coacăză, suc 1/3 lămâie, 2-3 tulpini de țelină, 1 pahar cu apă. Cocteil foarte hrănitor!

  1. Banană, spanac, lime și țelină

2 tulpini de țelină, 1 pahar de frunze de spanac, 1 pahar de apă, suc de la 1/2 de lime, 1 banană. Adevăratul piure verde este gata!

  1. Banană, măr, spanac și lămâie

1 pahar de frunze proaspete de spanac, 2 banane, 1 măr, 1 cană de apă, sucul de la 1/2 de lămâie. Știați că bananele nu sunt doar o sursă extraordinară de energie, dar îmbunătățesc și dispoziția?

  1. Salată, castravete, miere și lămâie

1 legătură de salată verde, 1 castravete decojit, suc de la 1/2 de lămâie, 1 pahar de apă, 1 lingură de miere. Agitarea papilelor gustative cu folos: castravetele scoate perfect toxinele din organism, iar spanacul remediază lipsa de vitamina E.

  1. Măr, morcov, sfeclă, țelină, castravete, pătrunjel și ghimbir

1 morcov, 1 sfeclă, 1 tulpină de țelină, 1 castravete, 2 mere, 1 mănunchi de pătrunjel și o cantitate mică de ghimbir. Lovitura de grație a vitaminelor este gata!

  1. Banană, pară, spanac, salată verde, țelină și lămâie

1 mână de frunze de spanac, 5 frunze de salată, 3 tulpini de țelină, 1 pară, 1 banană, sucul de la 1 lămâie sau 1 lime, 1.5 pahar de apă. Nu veți refuza să începeți ziua cu un astfel de cocteil!

  1. Banană, morcov, măr, morcov, ghimbir și mentă

3 morcovi, 2 mere verzi, 1 bucată de ghimbir, 2 banane, 1 portocală, 1 mână de frunze de mentă. Această rețetă, spre deosebire de cele anterioare, este concepută pentru două persoane. Stoarceți sucul din portocale, mere și morcovi, amestecați-le cu restul ingredientelor formând un piure. Un adevărat deliciu!

  1. Banană, căpșuni, merișor și mentă

200 g de căpșuni, 150 g de merișoare sau vișină, 2 banane, 1 pahar de frunze de mentă, 1 pahar de apă.

  1. Banană, măr, coriandru și tărîțe

1/2 de banană, 1/2 de măr verde, 1 lingură de tărâțe, puțin coriandru, busuioc, spanac și mentă. Folositor și cu gust de neuitat – aceasta e ceea ce putem spune despre acest cocteil.

  1. Ananas, castravete, spanac, ceai verde, lămâie și ghimbir

1 castravete, 2 legături de spanac, 2 cești de ananas tăiat, 1 ceașcă de ceai verde preparat, suc de la 1/2 de lămâie, rădăcină de ghimbir după gust. Cu ceai se primește de minune! Dar să nu-l faceți prea puternic.

  1. Struguri, grapefruit, căpșuni, avocado, banane, semințe de in și lămâie

1/2 de grapefruit, 15 căpșuni, 1 pumn de struguri fără semințe, 1/2 de avocado, 1 banană, suc de la 1/2 de lămâie sau lime. Se mărunțește cu ajutorul blender-ului.

  1. Măr, castravete și lămâie

1 măr, suc de la 1/2 de lămâie, 2 castraveți. Rețetă genial de simplă și gustoasă.

  1. Ananas, castravete, kiwi și lămâie

1 kiwi, 1 castravete, 1/2 de ananas mic și suc de la 1 lămâie. Poate fi un pic acru, pentru gust adăugați miere.

  1. Banană, portocală, verdeață, avocado și lămâie

1 banană, 1 portocală, pulpa de la 1 avocado, verdețuri, 1 pahar de apă și suc de la 1/2 de lămâie. Cu avocado rețeta este foarte intrigantă, numaidecât trebuie să încercați.

  1. Sfeclă, măr, țelină, castravete și ghimbir

3 mere verzi, 1 tulpină de țelină, 1 castravete, 1 sfeclă mică și rădăcină de ghimbir. Puteți adăuga la piure scorțișoară, ghimbir uscat pisat, 1 cățel de usturoi, vanilie, nucșoară – orice considerați de cuviință. Puține condimente vor îmbunătăți considerabil gustul și vor spori utilitatea băuturii.

  1. Castravete și pătrunjel

Aici poate fi adăugat și puțin mărar și 1 roșie. Utilitatea este evidentă, iar gustul este unul excelent.

  1. Măr, spanac, ghimbir și miere

2 pumni mari de spanac, 1 lingură de ceai din rădăcină proaspăt rasă de ghimbir, 2 mere, 2 lingurițe de miere și apă. Apa se adaugă la final – cantitatea acesteia fiind proporțională cu consistența băuturii pe care doriți s-o obțineți.

  1. Măr, coacăză, rodie, castravete și spanac

3/4 ceașcă de coacăză, 1 ceașcă de suc de rodie, 1 măr decojit, 1 castravete curățat și 1 mână de frunze de spanac. Rodia va oferi piureului o suculență aparte.

  1. Banană, portocală, grapefruit, lămâie, ceai verde și miere

1 portocală curățată, 1/2 de grapefruit, sucul de la 1/2 de lămâie, 1 pahar de ceai verde răcit, 1 banană mărunțită și 1 linguriță de miere.

  1. Grapefruit, conopidă, broccoli, migdale, curmale și semințe de in

1 bucată de conopidă, 1 bucată de broccoli, 1/2 de grapefruit, 1 linguriță de semințe de in, puține migdale și 4 curmale. Această rețetă originală va fi pe placul fiecăruia. După gust e imposibil de apreciat prezența conopidei…

  1. Banană, morcov, suc de mere și lămâie

1 banană, 1 pahar de suc de mere, 2 linguri de morcov ras și sucul de la 1/2 de lămâie.

  1. Roșii, țelină, morcov, ulei de măsline, sare și piper

2 roșii, 1 legătură de țelină, 1 linguriță de ulei de măsline, sare și piper la dorință. După gust pare a fi un sos italian rafinat…

  1. Banană, kiwi, pară și pătrunjel

3 kiwi, 1 pară mare și dulce, 1 legătură mare de pătrunjel, 1/2 de banană, 250 ml de apă. Cu cât kiwi va fi mai copt, cu atât mai gustos va fi cocteilul!

  1. Sfeclă, morcov, usturoi, ridiche și pătrunjel

1 sfeclă medie, 3 morcovi, 1 ridiche, 2 căței de usturoi și 1 mănunchi mare de pătrunjel. Piureurile de legume ne scapă de kilogramele în plus și ne dau senzația de ușurare.

  1. Morcov, măr și ananas

1/2 de ananas, 2 mere și 2 morcovi. Morcovul îmbunătățește vederea, nu uitați!

  1. Morcov, roșii, ardei bulgăresc, usturoi, țelină, creson și spanac

5 morcovi, 3 roșii, 2 ardei bulgărești roșii, 4 căței de usturoi, 4 crenguțe de țelină, 1 cană de creson, 1 cană de spanac. Nu este pur și simplu un piure, ci o masă completă!

  1. Curmale, migdale, miere, scorțișoară și mentă

1 pumn de migdale crude, 1 pahar de apă, 2 curmale fără sâmburi, 1 linguriță de miere, 1/2 linguriță de scorțișoară, 1 mănunchi de mentă. Acest piure cu nuci este foarte hrănitor. Poate înlocui cu ușurință una din mesele zilei.

  1. Banană, migdale, scorțișoară și sare

1 banană, 15 migdale crude, 1 pahar cu apă, 1/2 linguriță de scorțișoară, puțină sare. Scorțișoara îmbunătățește schimbul de substanțe și ajută la pierderea în greutate.

  1. Ardei bulgăresc și lămâie

Acest cocteil vă va oferi vioiciune în zilele caniculare! Alegeți ardeiul bulgăresc verde – este mult mai folositor!

Împărtășiți și prietenilor aceste cocteiluri extraordinare!

Articol relatat de portalul Perfect Ask

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *