A folosit acest produs… acum e aproape oarbă- nu o să vă vină să credeți care a fost cauza

probleme

Exista produse pe care parintii le folosesc cu copiii lor, crezand ca nu le vor face niciun rau. Unele produse nu par sa aiba un efect asupra pielii sau asupra sanatatii celor care le folosesc, deoarece acestea nu au fost testate in moduri adecvate. O femeie a folosit produse pentru decorat, care aproape au orbit-o.

Advertisement

Mama a folosit sclipici de decorat, un lucru pe care multi parinti il folosesc. Caayi a constatat ca exista un pericol legat de sclipici. Ea a facut un video pentru ca voia sa dezvaluie cat de aproape era sa nu se mai vada in oglinda sau sa isi mai vada copiii vreodata.

Advertisement

Ziua ei a inceput in mod normal, atunci cand ea a decis sa mestesugareasca ceva impreuna cu copiii. I-a intrat o bucata mica de sclipici in ochi, dar ea a crezut ca poate sa se spele pur si simplu. Insa, aceasta a trecut printr-o luna de iritare, fara nicio usurare. In ochi a inceput sa i se dezvolte o ciuperca. Corneea a fost rupta de sclipici. A trecut prin doua interventii chirurgicale pentru a rezolva problema, dar au esuat. Dupa mai multe tratamente si operatii, ea si-a pierdut vederea. A obtinut un ochi fals in schimb, dar nu se poate compara cu unul real.

Articol relatat de portalul healthy-romania.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.