Acest șampon stimulează creșterea părului, care peste puțin timp va fi de invidiat!

sampon de par

Părul este considerat unul dintre cele mai atractive atribute ale unei femei. Din păcate însă, acesta poate să înceapă să aibă o culoare mai ștearsă, firele să se despice, să se rupă și să cadă… Cauzele pot fi diverse, precum: alimentația incorectă, stresul, disfuncțiile hormonale, acțiunea negativă a produselor chimice. 

Advertisement

Din fericire există o rețetă de șampon care poate fi preparat acasă și care stimulează creșterea părului. După o lună de la folosirea acestui șampon veți observa deja schimbările. Părul va avea volum, strălucire și va crește semnificativ. În această perioadă căderea părului va înceta sau cel puțin se va diminua.

Advertisement

Stimulator pentru creșterea părului

Toate componentele șamponului sunt accesibile și pot fi cumpărate de la farmacie. Trebuie doar să amestecați ingredientele și șamponul este gata. Este o bombă de vitamine pentru părul deteriorat și fără vlagă.

Ingrediente necesare:

  • 100 g de șampon pentru bebeluși inodor
  • 100 g de panthenol lichid
  • 10 ml de ulei de ricin
  • 2 fiole de vitamina B12
  • 1 linguriță de vitamina A lichidă
  • 1 linguriță de vitamina E lichidă

Mod de aplicare:

  1. Pentru a avea efectul scontat folosiți șamponul pentru o perioadă de 3 luni. Înainte de aplicare pieptănați bine părul, masați ușor pielea capului, pentru a activa circulația sângelui spre rădăcini.
  2. Aplicați șamponul, masați pielea și lăsați-l să acționeze pentru câteva minute. După care clătiți bine părul. Pentru un luciu suplimentar, puteți să-l clătiți cu oțet de mere.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.