Acestă descoperire poate SCHIMBA istoria omenirii! Dovezi ale prezenței Imperiului Roman pe continentul American

O descoperire senzationala ce ar putea schimba istoria lumii, a fost facuta de un grup de istorici americani. Acestia sustin ca au descoperit dovezi ca Imperiul Roman ar fi ajuns in America de Nord cu aproape 1000 de ani inaintea descoperirii oficiale a acesteia de cate Cristofor Columb.

Advertisement

Importanta descoperire consta intr-o sabie de tip roman, monede de aur cartagineze, parte a unui scut roman dar si capul unei sculpturi realizata in stilul artei plastice romane, ce au fost gasite pe insula Canadiana Oak Island.

Advertisement

Istoricul Jovan Hutton, crede ca aceasta descoperire, este cea mai importanta descoperire pentru americani, si ca guvernul Canadian incearca sa musamalizeze acest lucru nepermitand cercetarea unui vas esuat pe coastele acestei insule, vas de care se crede ca este de provenienta romana, si ca acesta ar fi vasul care i-a adus pe romani in Canada.

Echipa de cercetatori americani, a descoperit pe insula morminte antice din secolul I era noastra, ce sunt specifice europenilor acelor timpuri, si nu bastinasilor.

Un alt aspect foarte important, este prezenta pe insula a unei plante europene, ce nu exista pe continental American , o planta ace era folosita de romani pe post de condiment. Tot o coincidenta curioasa este denumirea populara a unui arbust de pe insula care este o denumire latina.

Istoricul Jovan Hutton a declarat ca : “Cred ca aceasta descoperite provoaca istoria intr-un mod foarte riscant si periculos, devenind o problema politica. Cred ca ar trebui cu totii sa luptam pentru adevar, aceasta descoperire este ca un foc de arma care trebuie auzit in toata lumea, ne schimba intreaga istorie.

Se confirma inca o data faptul ca cineva nu vrea sa aflam adevarata istorie a lumii.

sursa: teoriisecrete.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.