Adevărul iese la lumină? Ipoteza MONSTRUOASĂ: SIDA şi Ebola, seminţele genocidului

TOPSHOTS A picture taken on August 25, 2014 in Monrovia shows nurses wearing a protective suit escorting a man infected with the Ebola virus to a hospital in Monrovia. The United Nations vowed on August 23 to play a "strong role" in helping Liberia and its neighbours fight a deadly outbreak of Ebola in west Africa, which it said could take months to bring it under control. Liberia has been particularly hard hit by the epidemic that has swept relentlessly across the region since March, accounting for almost half of the 1,427 deaths. AFP PHOTO / ZOOM DOSSO

O carte publicata in SUA de catre un alt demnitar in serviciile de sanatate publica face in ultima vreme mare zgomot in mediile stiintifice. Lucrarea lui Dr. Horowitz „Virusi emergenti” avanseaza o ipoteza monstruoasa: virusul maladiei SIDA a fost fabricat cu premeditare in laboratoarele americane, plecând de la experimentele asupra virusului cancerului, la sfârsitul anilor ‘60.

Advertisement

Maimute africane au fost inoculate cu gene provenind de la alte specii animale, pentru a permite punerea la punct a fabricarii vaccinurilor.

Advertisement

In aceeasi perioada, cercetatori ai Institutului National al Cancerului, in strânsa colaborare cu savanti ai armatei americane, au cercetat si produs virusi capabili sa provoace cancere. Era vorba de un program ultrasecret de cercetare in domeniul armelor biologice, dotat cu un buget foarte important (Special virus cancer programm). Analizând documentele „clasate” si contractele semnate de NCI, Dr. Horowitz este convins ca epidemia are la origine incercari de vaccinare impotriva poliomelitei si hepatitei.

Aceasta carte pune in culpa cele mai mari institutii medicale americane si cei mai mari cercetatori care au pus la punct acesti agenti biologici capabili sa distruga sistemul imunitar, la cererea Ministerului Apararii si a CNI, la sfârsitul anilor ‘60.

Iata in continuare o scurta prezentare a cartii lui Dr. Horowitz „Virusi emergenti”:

Doua treimi din negrii americani cred ca epidemia de SIDA poate fi un genocid. In mod evident, informatia si cercetarea in domeniul SIDA au fost impiedicate de frauda stiintifica, de certurile politice si de prejudecati oarbe.

Originea virusilor mortali cei mai periculosi si mai inspaimântatori din lume a fost inconjurata de mister. Cartea Dr. Horowitz asupra aparitiei virusilor este prima explorare profunda despre virusii HIV si EBOLA.

Ipotezele, conform carora acesti virusi emergenti ar fi evoluat in mod natural, trecând de la maimuta la om, se contureaza tot mai clar ca o manipulare grosolana, in lumina informatiilor socante reunite in aceasta carte extraordinara. Este studiata aici ipoteza dupa care acesti germeni stranii sunt creatii ale laboratoarelor, transmise accidental sau intentionat in SUA si Africa prin intermediul vaccinurilor contaminate pretins destinate sa combata hepatita sau variola, asa cum au afirmat numeroase autoritati.

Aceasta carte trece in revista numeroasele studii referitoare la vaccinurile de origine virala, studii efectuate simultan la New York si in Africa Centrala si de Est, in cadrul unei retele de virusologi, care lucreaza pentru principalii parteneri ai complexului militaro-medical aflat sub auspiciile Institutului National al Cancerului si al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Este dovedit clar ca Dr. Robert Gallo, celebru pentru descoperirea virusului SIDA, face parte din aceasta retea. Acest text prezinta fapte stranii si terifiante asupra cursei armelor biologice din anii ‘60 si inceputul anilor ‘70.

In aceasta perioada, cercetatorii au dezvoltat intr-un mod nebunesc virusi capabili sa faca ravagii in sistemul imunitar si au efectuat experiente plecând de la o gama de vaccinuri care erau pretinse remedii pentru prevenirea si combaterea cancerului. Teoriile maladiilor induse chiar pe cale medicala si cele ale genocidului prin SIDA sunt meticulos examinate in contextul social si politic al acestei perioade tulburate de stiinta militara americana.

Aceasta carte examineaza activitatile CIA si initiativele politicii externe americane in Africa Centrala, reactii la pretinse amenintari pe care le constituie populatiile lumii a treia, nationalismul negru si comunismul.

Este luat in consideratie si rolul important jucat de anumiti lideri politici: Dr. Henry Kissinger, consilier pentru securitatea nationala, Frank Carlucci junior si Joseph Califano, secretari ai Departamentului Sanatatii Publice, al Educatiei si al Protectiei Sociale. Nu sunt trecuti cu vederea nici presedintii Richard Nixon si Gérald Ford si personalitatile lumii economice: Nelson si Laurence Rockefeller.

Acest text diseca in mod sistematic intentiile ascunse si mecanismele administrative care sustin convingerea ca virusii HIV si EBOLA puteau fi in mod deliberat raspânditi si ca epidemia de SIDA este pe cale sa realizeze pas cu pas un plan prestabilit.

Câteva personalitati ale lumii medicale depun marturie: „Trebuie sa fim in mod deosebit recunoscatori lui Dr. Horowitz pentru prezentarea unei cercetari riguroase asupra unor fapte putin cunoscute si extrem de socante, care trebuiesc depuse ca piese esentiale in dosarul istoriei, referitor la aparitia noilor virusi” (Dr. John Martin, fost director al Departamentului Biologic din Food and Drug Administration)

„Fie ca suntem simpli cetateni sau profesionisti in domeniul sanatatii, nu putem sa nu remarcam caracterul exploziv al cartii lui Dr. Horowitz si al tezei sale majore: nu mai poate fi mentinut secret faptul ca programele armelor biologice au fost dezvoltate si testate in situatii concrete, plecând de la agenti virali care distrug sistemul imunitar” (Dr. Garth L. Nicolson, profesor si conferentiar la Universitatea din Texas si la „Centrul Anderson pentru cercetarea cancerului”)

„Horowitz a reusit miracolul de a rezuma un secol de istorie prezentata drept coerenta, in realitate construita insa din intrigi, fraude si manipulari. Suntem condusi in laboratoarele ticaloase in care se produc vaccinuri contaminate, la responsabilii care actioneaza in numele traficantilor de arme biologice … Aceasta carte se citeste cu sufletul la gura, fiind poate cea mai plina de suspans din ultimul mileniu”. (Dr. Eva Snead, autoarea cartii „Unii o numesc SIDA, eu o numesc crima”)

Cine este Dr. Horowitz?

Doctorul Leonard G. Horowitz este un cercetator licentiat la Harvard si o autoritate recunoscuta pe plan international in domeniul sanatatii publice si al informatiei despre SIDA. El a condus un centru de sanatate pluridisciplinara timp de mai mult de 10 ani si a dezvoltat programe educative pentru sute de organizatii si institutii.

Autor a 10 carti si mai mult de 80 de articole stiintifice si publicatii pentru marele public, Dr. Horowitz a fost deseori invitatul emisiunilor radio si televizate din America de Nord.

Cum a ajuns dr. Horowitz sa se intereseze de originea SIDA?

In 1990, 6 pacienti ai unui dentist din Florida sunt atinsi de SIDA. La analiza, ei nu fac parte din populatiile supuse riscului. In schimb, dentistul este cunoscut ca purtator al maladiei. Institutul National pentru Sanatate (NIH) si Centrul de Epidemiologie (Centre of Disease Control) din Atlanta concluzioneaza ca este „un caz de transmitere misterioasa”.

Dr. Horowitz, care este un specialist al sanatatii publice si care reprezinta o autoritate in materie de igiena si asepsie a personalului medical tocmai pentru masurile de prevedere anti-SIDA, refuza sa admita concluziile autoritatilor oficiale. El reconstituie cu meticulozitate elementele unei anchete, in vederea intelegerii faptelor legate de aceasta asa-zisa „contaminare misterioasa”.

El descopera cu aceasta ocazie ca Dr. Acer si-a infectat in deplina cunostinta de cauza pacientii. De ce? In contradictie cu tezele NIH si CDC, Dr. Horowitz demonstreaza ca Dr. Acer a actionat pentru a se razbuna ca este o victima a maladiei SIDA. Printre documentele care au apartinut acestui dentist, el descopera o copie a darii de seama a unei reuniuni tinute in Senatul american in 1969. La aceasta reuniune, participantii identificati au evaluat pretul punerii la punct a unei arme biologice destinate sa mineze sistemul imunitar al indivizilor.

Acest document a fost difuzat in mediile homosexuale, pentru ca acestia sa-si explice originea SIDA, tinând seama ca au fost folositi ca o comunitate de „tapi ispasitori”. Dupa ce a regasit originalul acestui document, având acoperirea data de „Freedom Information Act”, lege fundamentala a SUA, Dr. Horowitz a cercetat care au fost bugetele militare si civile ce au servit la finantarea cercetarilor medicale ale anilor ‘70 si modul in care aceste bugete, sub pretextul programului national de lupta impotriva cancerului, au fost utilizate de laboratoarele farmaceutice pentru cercetarile legate de noii virusi.

Evolutie naturala, accidentala sau premeditare?

Cum poate fi interpretata aparitia simultana si atât de subita, in urma campaniilor de vaccinare a unor populatii atât de bine identificate, in zone geografice si culturale atât de diferite ca in SUA (vaccinarea impotriva hepatitei la homosexuali) sau Zair si Haiti (campania impotriva variolei).

sursa: cyd.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.