Încălzirea globală nu mai este PRINCIPALUL inamic al planetei. Un alt FENOMEN amenință omenirea

idioti

Un expert NASA care a avut acces la dosarele ultrasecrete ale Wikipedia rupe tacerea: fenomenul tampirii globale e mult mai periculos decat cel al incalzirii globale!

Advertisement

Desi aproape nimeni nu vorbeste despre tampirea globala, efectele ei sunt atat de evidente in zilele noastre incat nimeni nu mai poate contesta existenta acestui fenomen.

Advertisement

Dar sa-l lasam pe expertul NASA sa explice:

-Tampirea globala reprezinta fenomenul de crestere anuala a mediei de tampiti la nivel mondial. Ritmul de crestere accelerandu-se alarmant de mult in ultimii 25 de ani, tot mai multe guverne isi pun problema consecintelor pe termen mediu ale acestui fenomen.

Tampirea a evoluat treptat si a luat diverse forme, pe masura ce omenirea a continuat sa polueze planeta cu tot felul de gunoaie umane, insa curba graficului care monitorizeaza tampirea planetei a inceput sa urce brusc in ultimii ani, pe masura ce tot mai multi pamanteni fac abuz de televizor si calculator.

Desi sunt zone mai predispuse la tampire decat altele, de exemplu Europa de Est, efectele ei se vad deja cu ochiul liber pe absolut toate continentele.

Vanatoarea de pokemoni, e doar varful iceberg-ului, unul dintre cele mai vizibile efecte ale fenomenului, insa un expert ca mine poate recunoaste tentaculele tampirii globale inclusiv in politica, mass-media, pe Facebook sau pur si simpu pe strada.

Efectele tampirii globale ne ameninta pe noi toti si pot duce chiar la distrugerea vietii pe Pamant asa cum o stim noi.

A declarat expertul american, celebru dupa precizia cu care a dezvaluit si in trecut anumite informatii clasificate.

In ciuda acestor evidente exista voci, de regula interesate, care contesta existenta acestui fenomen, ba unii chiar sustin contrariul, ca de fapt omenirea ar fi din ce in ce mai inteligenta, lucru extrem de improbabil in opinia majoritatii expertilor NASA…

sursa: ponturifierbinti.com

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.