Atacă violent toate organele din corp. Acestă substanţă trebuie consumată ponderat

alcool

Medicina a demonstrat ca alcoolul strica creierul, plamanii, ficatul, pielea, inima, rinichii, stomacul, intestinul subtire. Cu alte cuvinte, ataca intergul organism. 

Alcoolul e un prapad, face din om neom. Ficatul poate metaboliza fara eforturi mari pana la 50 de mililitri de alcool pur. Asta inseamna ca ficatul poate face fata la prelucrarea in ficat a unei sticle de bere de 500 de mililitri sau accepta 100 de mililitri de tarie. Cand persoana respectiva mai si fumeaza, situatia se inrautateste si plafonul acceptat de ficat scade, limita de alcool posibil a fi prelucrat scade. Tigara consuma si ea oxigen, caci alcoolul, in procesul de descompunere, consuma mult oxigen si multa energie. 

Alcoolul nu face pofta de mancare 

Explica relele numeroase facute omului de catre alcoolul in exces, profesor doctor Adrian Streinu Cercel, director general al Spitalului de boli infectioase „Matei Bals” si secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Se scuza unii betivi ca rastoarna paharele de alcool pe gat fiindca alcoolul face pofta de mancare. Ei bine, alcoolul nu da pofta de mancare, alcoolul irita mucoasa stomacului si aduce o senzatie de arsura. Tocmai de aceea trebuie sa introduci ceva mancare in stomac pentru a stinge aceste arsuri. Alcoolul nu se bea fara mancare, caci alcoolul arde si prin proteine.

Alcoolul se face responsabil de dezechilibre hormonale si dilatarea vaselor de sange

Tocmai topirea muschilor ii aduce pe betivi la imaginea deplorabila a unui om cu picioare si maini ca betele dar cu burta. Bautorul are fata rosie si buhaita, deoarece alcoolul produce o dilatatie a vaselor. Alcoolul strica si balanta hormonilor, asa ca barbatii se trezesc cu sanii crescuti, cu parul pierdut de pe piept si de la subrat.

sursa: tvhappy.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *