ATENȚIE! Cea mai nouă metodă prin care se fură la BANCOMAT!

bancomat

Sunt români care au constatat că le-au fost sustrase mari sume de bani din conturi. Iată relatările unor persoane care s-au ales cu găuri în buget tocmai datorită faptului că se fură la bancomat!

„Atenție când plătiți cu card-ul! Undeva la începutul anului am fost la o benzinărie să alimentez cu benzina si neavând cash la mine am plătit cu card-ul. Când m-am dus la ghișeu, vânzătorul mi-a luat card-ul l-a trecut printr-un POS identic cu unul normal si mi-a înmânat un terminal, pe care scria numele unei bănci, ca sa introduc codul PIN.

Advertisement

După ce am introdus codul PIN acesta a luat terminalul si l-a pus pe ghișeu. După un minut mi-a spus ca nu a funcționat tranzacția si sa mai introduc încă o dată codul PIN. De data asta el a trecut card-ul prin POS-ul băncii si tranzacția s-a efectuat cu succes. Numai ca, prima data, el mi-a copiat banda magnetica a card-ului si de asemenea codul PIN. Asta s-a întâmplat undeva la începutul săptămânii.

Advertisement

Vineri, când m-am uitat in cont am avut surpriza sa vad ca tocmai ridicasem numerar de la Londra. Se pare ca mi-au reprodus card-ul si l-au folosit pentru ridicări de numerar. „Norocul” meu a fost ca am sesizat din timp ridicările de numerar si am reușit sa blochez card-ul.

Paguba a fost destul de mare si banca oricum nu te despăgubește deoarece e „PIN based transaction”. In concluzie daca cineva iți spune ca nu a funcționat tranzacția si-ti spune sa mai introduci încă o data codul PIN, atunci trebuie sa-ti arate un bon pe care scrie motivul din care nu a fost acceptata prima data tranzacția.

Articol relatat de portalul infoalert.ro

 

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.