Băutura capabilă să curețe întreg sistemul digestiv. Rețeta este magică

Organismul nostru este interconectat, prin urmare o piesă în plus este afectată și această procedură este văzută în mod clar în sistemul nostru digestiv. Fiecare dintre organele noastre este instruit să se auto-curete (ca să zic așa), adică este capabil să aibă grijă să se păstreze 100% pe cont propriu.

Advertisement

Cu toate acestea, dacă avem o zi mai nesanatoasa deoarece consumăm alimente și băuturi care ar putea fi dăunătoare organismului nostru, corpurile noastre vor trebui să-și desfășoare corect procesul digestiv, așa cum procedează de obicei; încep să apară boli care pot trece de la „dureri de burtă” la un organ afectat de daune grave. Dar calm, pentru că de data aceasta vom prezenta o băutură capabilă să vă curețe întregul sistem digestiv, în special colonul.

Advertisement

Ingrediente:

  • Un mar,
  • O lingură de semințe de chia,
  • O lingură de semințe de in,
  • O lingurita de miere,
  • O ceașcă de apă.

Pregătirea și modul de utilizare: Pregătirea acestei băuturi este extrem de ușor de realizat, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să amestecați toate ingredientele cu excepția semințelor de chia, toate într-un blender. Combinați până când toate ingredientele sunt lichide (obțineți un suc consistent și fără bulgări).

Se toarnă acest lichid într-un pahar și acolo veți adăuga restul de semințe de chia. Luați această băutură dimineața cand sunteti pe fuga, înainte de a mânca orice alt aliment, beți multă apă în timpul zilei (cel puțin 7 pahare) și încercați să aveti o dietă sănătoasă bogată în fibre pentru a vă ajuta în continuare sistemul digestiv să proceseze toate alimentele într-un mod mai bun.

Citeste si despre..

9 lucruri care se întâmplă în corpul tău dacă începi să mânânci 2 ouă pe zi

Proprietățile ouălor de găină au fost, în mod repetat, puse la îndoială. Oamenii au defăimat acest produs, care s-a dovedit a fi unic în compoziția sa, în diferite moduri.

Îți prezentăm 9 lucruri care se întâmplă în corpul tău dacă începi să mânânci 2 ouă pe zi:

1. Creierul tău este protejat de colină

Fosfolipidele, care asigură comunicarea normală a celulelor creierului, se găsesc în colină. S-a demonstrat clinic că această vitamină este cel mai important material de construcție al creierului.

Dacă mâncați 2 ouă pe zi, corpul dumneavoastră primește suficient din acest nutrient. Deficiența colinei duce la scăderea memoriei.

2. Vederea este păstrată datorită luteinei

Noi cercetări arată că ouăle de găină sunt bogate în luteină. Această substanță este responsabilă pentru o vedere clară și ascuțită.

Prin deficiența sa, se acumulează schimbări distrugătoare ale țesuturilor oculare și se deteriorează ireversibil.

3. Vitamina D ajută la absorbția calciului

Dacă oferiți unei persoane alegerea între a bea o lingură de ulei de pește sau de a mânca un ou fiert, majoritatea va prefera oul. Mai ales dacă descoperă faptul că conținutul de vitamina D este același în ambele cazuri.

Oamenii de știință au descoperit o modalitate de a crește cantitatea de conținut de vitamina D în ouă, prin oferirea suplimentelor speciale păsărilor. Vitamina D ajută calciul să se absoarbă mai bine și să vă întărească oasele și dinții.

4. Complexul Vitamina B protejează pielea, părul și ficatul

Biotina, vitamina B12 și proteinele nutritive digestibile contribuie la întărirea părului și a pielii. Fosfolipidele conținute în ouăle de găină ajută la eliminarea toxinelor din ficat.

5. Riscul bolilor cardiovasculare este redus

În ciuda opiniilor precedente, noi cercetări au arătat că colesterolul din ouă este echilibrat cu fosfatide, deci nu dăunează sănătății noastre.

De asemenea, inhibă producția de colesterol a organismului. Ouăle conțin acizi omega-3 care reduc nivelurile de trigliceride, reducând astfel riscul bolilor cardiovasculare.

6. Începeți să slăbiți

Cercetătorii americani au ajuns la concluzia că, dacă combinați o dietă cu conținut scăzut de calorii cu consumul de ouă de găină la micul dejun, veți pierde în greutate de două ori mai repede. Un astfel de mic dejun vă satură mult timp, permițându-vă să reduceți cantitatea de alimente consumate într-o zi.

7. Reduce riscul de cancer

Colina, care este atât de necesară pentru creier, reduce, de asemenea, riscul de cancer. Conform rezultatelor unui studiu, pentru femeile a căror dietă zilnică în adolescență a inclus ouă, riscul de a dezvolta cancer de sân a scăzut cu 18%.

8. Sunt utile în planificarea copiilor

Vitaminele B, de asemenea, iau parte la formarea hormonilor sexuali. Vitamina B9 are un alt nume: acid folic. Cu ajutorul acestuia se formează celulele roșii și tubul neural al fătului, iar riscul de întârziere mentală a copilului este redus.

De aceea vitamina B9 este atât de necesară pentru femei în timpul planificării sarcinii. 1 ou de găină conține 7,0 mcg de vitamină.

9. Procesul de îmbătrânire încetinește

Acest lucru este evident din cercetările efectuate de oamenii de știință olandezi. La 87% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 35 și 40 de ani, petele de vârstă au dispărut și pielea a fost ridicată. La bărbați, ridurile din jurul ochilor se încleștau.

Sursa: citeste.info

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.