Boli TRATATE cu…aur şi argint!

colloidal-silver-600x399

Avându-şi originea în antichitate, dar fiind reînviată de medicul german Samuel Hahnemann (1755-1843), homeopatia este o metodă curativă în care tratamentul unei boli se efectuează cu o substanţă care, în doze mari, la o persoană sănătoasă, poate să provoace simptome ale maladiei repective, iar în doze infime îl vindecă pe bolnav.

Advertisement

De pildă, tăierea cepii provoacă lăcrimare şi rinoree (curgerea nasului) la o persoană sănătoasă. Aceleaşi simptome se întâlnesc la persoanele răcite. Dacă acestora le administrăm suc de ceapă diluat în doze minime, se vindecă. Prin urmare, „similarul tratează similarul”.

Advertisement

Homeopatia nu urmăreşte însă doar restabilirea echilibrului fizic, ci şi emoţional şi mental, motiv pentru care pacientul este descusut pe larg despre stilul de viaţă, obiceiuri, preferinţe, supărări, relaţiile cu ceilalţi etc, primind tratament individualizat.

De aceea, preparatele homeopate trebuie prescrise şi eliberate de doctor şi în niciun caz nu se cumpără de la farmacie “din auzite”. Între cele mai interesante remedii homeopate se află “Aurum metallicum”, în fapt o fiolă conţinând săruri de aur foarte diluate. Este indicat suferinzilor de depresie şi anxioşilor agitaţi care manifestă insomnie matinală, constipaţie, idei suicidare, stare de oboseală accentuată, dezinteres pentru ce e în jur, dificultate de concentrare.

Potrivit dr. Georgios Loukas, sărurile de aur mai sunt recomandate persoanelor creative, vizionare, obsedate de munca lor şi incapabile să se bucure de lucrurile simple din viaţă. Asemenea oameni sunt foarte energici şi rapizi şi nu tolerează întârzierile, nici măcar justificate, şi cu atât mai puţin contrazicerea sau înfrângerea, care-i îmbolnăveşte.

Se simt uşor umiliţi şi neglijaţi, au nevoie de laude şi aprecieri, manifestă o suspiciune intensă de a fi înşelaţi sau furaţi, vor să aibă totul sub control, nu au încredere în alţii şi pot deveni furioşi, iar furia lor poate fi violentă. “Argentum metallicum” e recomandă indivizilor extrem de raţionali, punctuali şi meticuloşi, care iubesc rutina şi duc consecvenţa până la obsesie şi nevroze.

Sunt studioşi până la a fi tocilari şi se concentreazã adesea pe detalii, find incapabili sã conceapă imaginea în ansamblu. În cazul lor, emoţiile sunt controlate, le lipseşte pasiunea, imaginaţia şi spontaneitatea, ceea ce poate crea tulburări în viaţa sexuală. Pot fi însă sociabili şi pot avea o uşurinţă a exprimării prin scris.“Argentum Metallicum” e indicat şi în fobia de a vorbi sau apărea în public, dar şi în ipohondrii.

sursa: independent-al.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.