Care este explicația agenților CIA despre „UMBRELE” descoperite pe Marte

Zecile de mii de pagini de documente recent desecretizate de CIA au dezvăluit faptul că, în perioada războiului rece, specialiștii Agenției americane de informații au apelat la ajutorul „clarvăzătorilor” pentru a afla, spre exemplu, mai multe informații despre Marte.

Advertisement

Astfel, la una dintre aceste întâlniri, agenții CIA au aflat despre piramidele construite pe Planeta Roșie cu milioane de ani în urmă, dar și despre locuitorii ei.

Advertisement

La inceputul „sedintei de lucru”, mediumul a primit un plic cu niste coordonate din partea agentului CIA, care i-a cerut sa vorbeasca despre locul indicat fara insa sa se uite pe hartie. Asttfel, era testata capacitatea omului cu puteri supranaturale de a „vedea lucruri”.

In plic erau scrise cateva propozitii: „Marte. Perioada interesata, aproximativ un milion de ani inaintea erei noastre. 40,98 grade latitudine nordica si 9,55 longitudine vestica”.

Mediumul a reusit sa citeasca respectivele date fara a deschide plicul si, dupa un timp de gandire, a declart ca vede pe suprafata Planetei Rosii „niste fiinte desirate si foarte slabe”.

„Sunt mari si stravezii, oarecu, nu vad decat niste umbre. Locuiesc in piramide de fier. Au probleme cu vederea, sunt la un pos de moarte. Acum, nu mai sunt”, a spus interlocutorul agentului CIA.

In privinta piramidelor, mediumul a spus ca „arata destul de ciudat, bizar… sunt extrem de netede… si foarte inalte”.

Sursa: incomemagazine.ro via antenasatelor.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.