Cașcaval de casă gustos și natural, din 2 litri de lapte, 500 g smântână, 6 ouă și 2 linguri de sare
Cașcaval de casă gustos și natural, gata în 3 ore. Pentru a pregăti această rețetă gustoasă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
2 l lapte
500 g smântână
6 ouă
2 linguri sare
Mod de preparare:
1. Pentru început, punem laptele la fiert. Adăugăm sarea și amestecăm bine, la foc mic.
2. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm smântâna și amestecăm bine.
3. Când laptele a început să fiarbă, adăugăm amestecul de ouă și smântână.
Amestecăm energic până când zerul se separă de compoziție.
4. Turnăm amestecul într-un vas acoperit cu o bucată de pânză sau tifon.
Punem compoziția la scurs până la solidificare.
Spor la treba si pofta buna!
Sursa: alaslau.com