Câtă energie și câte resurse a irosit omul pentru a produce MOARTEA! CELE MAI TEMUTE ARME

67705091-war-wallpapers

Omenirea a creat o multitudine de arme care au fost utilizate in diversele razboaie ce au avut loc in epoca moderna. Dintre cele mai infricosatoare arme mentionam pe cele termobarice, cinetice sau care trag mii de gloante pe minut.

Advertisement

Cursa inarmarilor a inghitit multe miliarde de dolari, atat in perioada Razboiului Rece, dar mai ales dupa aceea. O selectie a celor mai inspaimantatoare arme produse in lume a fost facuta de Top Tenz.

Advertisement

.

1. Armele termobarice

Cele mai inspaimantatoare arme

Armele termobarice sunt probabil unele dintre cele mai puternice pe care le-au construit oamenii vreodata. O singura bomba are capacitatea de a distruge un intreg bloc dintr-un oras.

Aceasta arma teribila produce o unda de soc masiva, care daca ar lovi un om, i-ar putea provoca explozia plamanilor.

2. Bombardamentul cinetic

Cele mai inspaimantatoare arme

Bombardamentul cinetic nu foloseste explozivi, ci utilizeaza energia cinetica. In ciuda acestui fapt, armele ar putea avea puterea unei bombe nucleare. Proiectul acestor arme presupune un sistem care lanseaza proiectile cinetice de pe orbita Pamantului asupra unor tinte terestre.

3. Furtuna de metal

arme inspaimantatoare

„Furtuna de metal” este numele dat unuia dintre cele mai teribile sisteme care reprezinta o arma de foc. Sistemul este capabil sa traga un milion de gloante pe minut, adica 16.000 pe secunda!

4. Respiratia dragonului

arme inspaimantatoare

Arma denumita „respiratia dragonului” este mult mai periculoasa decat pare. Aceasta arma foloseste cartuse pline cu magneziu, care la contactul cu aerul iau foc.

5. Cartusele cu uraniu

arme inspaimantatoare

Cartusele contin doar o cantitate mica de uraniu, dar ele „zboara” din pusca cu o viteza uriasa de peste 640 de kilometri pe ora. Atunci cand glontul atinge o tinta dura, el se aprinde instantaneu si explodeaza.

sursa: ziare.com

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.