Ce plătești și ce primești?

camera-de-hotel

Hotelul este văzut ca un loc de relaxare, o pauză de la realitate, însă ştim oare ce se întâmplă cu adevărat în spatele uşilor închise? Angajaţii unor hoteluri au răspuns câtorva întrebări de pe site-ul Quora şi au dezvăluit cele mai rele secrete. Aceştia au povestit chiar şi cele mai intime detalii din timpul petrecut în serviciul altora.

Advertisement

Potrivit acestora, oamenii mor în hoteluri destul de des.

Advertisement

Marco Scolari a lucrat în Las Vegas timp de opt ani. El a declarat că au existat numeroase decese, cele mai multe cauzate de supradoze. Acestea sunt însă ferite de ochii publicului.

Când vine vorba despre secretele „murdare” ale hotelurilor, iată câteva dintre cele mai rele exemple.

Peter Mayer care a lucrat ca lucrător camerist a dezvăluit că lenjeria de pat nu este schimbată întotdeauna după fiecare client. Ba chiar managerii încurajează personalul să nu facă acest lucru.

Acesta a precizat însă că acest lucru se întâmplă de regulă în hotelurile ieftine.  Totodată, acesta a adăugat că păturile sau cuverturile de pat nu sunt spălate aproape niciodată.

Peter admite că nici atunci când cineva urinează în pat, saltele nu sunt spălate. De obicei sunt lăsate să se usuce şi folosite din nou. La fel se întâmplă şi cu pernele.

Sursa: publika.md

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.