Cei ”Nouă Bărbați necunoscuți”- o societate SECRETĂ care a ucis 100.000 de oameni

india

Cei Nouă Bărbați necunoscuți sunt în India ceea ce ar fi Illuminati pentru lumea occidentală, dar peste ei domneste o aura și mai mare de mister.

Advertisement

Conform legendei, această puternică societate secretă a fost fondată de împăratul Asoka în 273 î.Hr., după o bătălie sângeroasă în Kalinga, în care a ucis 100.000 de oameni. Totuși, trupurile celor uciși l-ar fi adus pe împărat într-o stare de suferință și groază față de război ce l-au determinat să se convertească la budism.

Advertisement

Scopul celor Nouă Bărbați a fost acela de a ține ascunse armele și metodele de distrugere în masă de oamenii răi și neștiutori. De asemenea ei lansau în lume cunoștințe benefice și necesare care aduc beneficii omenirii. Se presupune că fiecare dintre cei Nouă Bărbați este responsabil pentru păstrarea a câte unei cărți care se ocupă de ramuri ale cunoștințelor potențial periculoase.

Cărțile sunt cunoscute pentru abordarea următoarelor subiecte: „Propagandă și război psihologic”, „Fiziologie”, „Microbiologie”,”Alchimie„, „Comunicare”, „Gravitație”, „Cosmologie”, „Lumină” și „Sociologie”. Unii oameni cred că Cei Nouă Bărbați necunoscuți există până în ziua de azi.

sursa: clubenigma.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.