Cum să faci niște bani în București: Femeia care păcălește oamenii prin metoda șantajului emoțional (FOTO)

cum-sa-faci-niste-bani-in-bucuresti-186841

O tânără a păcălit mai mulți bucureșteni apelând la șantajul emoțional. Erika, așa cum se prezintă ea, este o fată palidă, slăbuță, care îi oprește pe oameni pe stradă și, printre suspine, le povestește într-o engleză cu accent franțuzesc, că e din Slovenia și că tocmai a fost jefuită. (foto: Andreea Verde)

Advertisement

În discursul său, tânăra susține că trebuie să ajungă la un “workshop de psihologie la Iași”, scrie una dintre bucureștencele păcălite de “Erika” în urmă cu mai mult timp.

Advertisement

“Mai avea nevoie de 20 de euro, să pună benzină ca să ajungă la Iași, unde avea să-și întâlnească echipa de filantropi, venită în România pentru o misiune umanitară”, povestește Andreea Verde pe blogul său.

„Imi spune ca e din Slovenia, ca la ea la ambasada e inchis, ca umbla pe strazi si ca nimeni nu o crede. Ca toti oamenii de pana acum i-au intors spatele si nici macar nu au ascultat-o, ca nu mai are nicio solutie, ca ii este super rusine ca umbla asa ca o cersetoare, dar ca are nevoie de 30 de euro ca sa ajunga la Iasi, sa plateasca nu stiu ce taxa.

Ca imi va returna banii imediat a doua zi, ca restul colegilor ei vor ajunge cu avionul, dar ca pana atunci ea trebuie sa plateasca acesti bani; e rusinata; isi cere scuze; e terminata; are palpitatii; nimeni nu o crede; imi multumeste ca m-am oprit sa vorbesc cu ea.

Ma uit atent la ea, o analizez sa ma prind daca minte sau nu.

Nu da niciun semn ca nu ar fi sincera, plus ca engleza ei nu suna a romana. Are un accent frantuzesc, am mai zis asta. De obicei romanii vorbesc engleza mai ruseste.

Ma uit la fata ei – nu pare romanca”, nota Verde în iunie 2012.

Postarea respectivă a avut parte de nenumărate comentarii de la bucureștenii care recunoșteau că au trecut și ei prin aceeași situație.

cum-sa-faci-niste-bani-in-bucuresti-186837

Metropotam.ro arată că tânăra “Erika” apelează la același trup pentru a face rost de bani. Aceasta a fost surprinsă în zona Universitate povestind același scenariu.

Tragem un semnal de alarmă și vă avertizăm să nu vă lăsați copleșiți de vorbele sentimentale ale acestei femei, deoarece singurul rezultat va fi că ați pierdut bani degeaba!”, avertizează sursa citată.

cum-sa-faci-niste-bani-in-bucuresti-186836

Articol relatat de portalul b1.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.