Curat ghinion! Un chinez însurat de 10 ani a aflat că este… femeie

barbat-dureri-menstruale

Un bărbat din China care a mers la spital din cauza unor dureri de stomac a aflat de la medici că este, de fapt, femeie şi că se află la menstruaţie. El este căsătorit de 10 ani şi susţine că a avut o viaţă sexuală normală cu soţia sa.

Advertisement

Chen, în vârstă de 44 de ani, din provincia chineză Zhejiang, credea că durerile menstruale erau dureri de stomac, iar urinările cu sânge pe care le avea periodic nu i-au dat nimic de bănuit. În urma unei radiografii, medicii au constatat cu stupoare că bărbatul are, pe lângă penis, un ”set” complet şi sănătos de organe de reproducere feminine.

Advertisement

Chen este căsătorit de 10 ani. Pe lângă faptul că are atât organe masculine, cât şi feminine, medicii au descoperit, în urma unor analize mai amănunţite, că bărbatul avea cromozomi sexuali feminini, ceea ce înseamnă că acesta este, din punct de vedere genetic, femeie. De altfel, toţi intersexualii sunt programaţi genetic să fie femei, dar fiziologic sunt bărbaţi. Unii pot fi hermafrodiţi, producând atât spermă, cât şi ovule, simultan.

Aparatul reproducător feminin

Chen nu are mărul lui Adam. Doctorii i-au spus bărbatului că tratamentele hormonale care se prescriu în asemenea cazuri nu vor da rezultate în situaţia sa, acestea având efect doar la vârste tinere.

sursa: adevarul.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.