Dan Negru, despre sărbătoarea Sfintei Parascheva: „Degeaba întâlnești un om mereu în timpul anului, dacă nu-i duci flori chiar de ziua lui”

Cunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru a transmis, în exclusivitate pentru doxologia.ro, un mesaj în care a subliniat motivul pentru care, an de an, este unul dintre pelerinii Sfintei Parascheva.

Advertisement

„În ultimii ani am fost mereu la Iași, de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Este adevărat că, ori de câte ori ajung la Iași, în timpul anului, mă opresc la Catedrală, dar data de 14 octombrie e trecută la mine în calendar și îmi blochez cazările pe booking cu câteva luni în avans. Pentru că degeaba întâlnești un om mereu în timpul anului, dacă nu-i duci flori chiar de ziua lui. De asta eu, pe 14 octombrie, sunt mereu la Iași.”

Advertisement

Dan Negru nu este singurul om din show-biz-ul românesc care şi-a mărturisit public credinţa în Dumnezeu. Smiley, Daniel Buzdugan, Mihai Neşu, George Ogăraru sau Cătălin Moroşanu sunt doar câțiva dintre cei care au vorbit despre identitatea, cultura și valorile ortodoxe în contextul lumii de astăzi.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Adriana spune:

    Imi place blog-ul, sa mai postati!

  2. Ticu Isari spune:

    Dane,
    Eu am propus Consiliului Municipal Iasi, ca Sfanta Paraschiva sa devina sarbatoarea Moldovei. Primarul de atunci a refuzat, dar eram propietarul unei televiziuni si nu a avut ce face. Bineinteles, Iasul, primarul si altii, au uitat. Si eu i-am uitat si i-am iertat. Nu cred in Dumnezeu. Nu am fost si nu sunt comunist. Vorba unui mare cercetator : „cei care cred in asa ceva, au o mare problema” (cu capul). Tata a fost detinut politic. „religia, o fraza de dansii inventata…” Mihai Eminescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.