Declaraţie şocantă de la Vatican: „În cel mult 20 de ani ne vom cunoaşte fraţii noştri extratereştri”!

extraterestri1

Teoriile despre extratereştrii sunt discutate de zeci de ani, iar cultele religioase nu au fost niciodată de acord cu acestea. Anii au trecut, lumea s-a schimbat şi iată că Vaticanul face un anunţ incredibil pentru populaţia Terrei, dând sfaturi să ne pregătim pentru a-i cunoaşte pe fraţii noştri extratereştri în următorii 20 de ani, scriu cei de la frip.ro citând sursa efemeride.ro

Advertisement

După cum se ştie, în luna martie a acestui an, Vaticanul a sponsorizat o conferinţă unde s-au reunit cei mai importanţi astrobiologi din lume. Tema dezbătută a fost viaţa extraterestră, care în următorii 20 de ani va fi descoperită cu siguranţă. Cel mai ciudat lucru a fost bineînţeles faptul că Vaticanul a fost de acord să vorbească despre ideea de viaţă extraterestră şi de ce nu şi sintagma „fraţii extratereştri”.

Advertisement

Sute de ani, Vaticanul nu a vorbit niciodată despre astfel de lucruri, numai că acum după venirea lui Papa Francisc, totul pare să ia o întorsătură incredibilă.

José Gabriel Funes, actualul director al Observatorului din Vatican susţine că religia nu vede niciun conflict între a crede în Dumnezeu şi existenţa vieţii extraterestre. Acesta a susţinut în cadrul conferinţei că „aşa cum există o multitudine de creaturi pe Terra, aşa este posibil ca Universul să fie împânzit cu numeroase forme de viaţă, unele mult mai inteligente decât noi”. În viitorul apropiat, oamenii ar trebuie să se pregătească pentru a-i
cunoaşte pe fraţii noştri extratereştri.

Un alt reprezentant al Vaticanului, preotul Guy Consolmagno este de părere că extratereştri există şi că ei nu vor veni cu gânduri rele, ci vor fi salvatorii omenirii. Atunci când vor ajunge pe Terra, lucrurile se vor schimba dramatic şi societatea va suferi modificări majore cu privire la perspectiva asupra vieţii, dar şi a lui Dumnezeu.

Majoritatea oamenilor este convinsă că cei de la Vatican ştiu mult mai mjlte lucruri despre viaţa extraterestră, cât şi despre creaţie, dar din motive lesne de înţeles le-a ascuns până în prezent.

Trebuie să recunoaştem că Vaticanul ne pregăteşte pentru începerea unei „noi ere” ale civilizaţiilor, iar populaţia lumii va fi pregătită pentru schimbările ce vor interveni în viaţa lor.

SURSA

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.