Dle Iohannis, dacă vă iubiți țara și poporul, botezați-vă ortodox, așa cum au facut-o regii României, ca să simțiți și dvs. ce simt românii

Dle Președinte Klaus Iohannis, dacă iubiți această țară și poporul ei, așa cum asa cum afirmați cu orice ocazie, botezați-vă ortodox, așa cum au facut-o regii României, și astfel veți simți românește, veți simții și dumneavoastră ce simt românii!

Advertisement

Nu trece o zi in care sa nu il auzi pe presedintele Klaus Iohannis cum se lauda cat de patriot este el si cat de mult isi iubeste tara. Nu exista eveniment la care se intoneaza imnul national sa nu isi tina mana in dreptul inimii.

Advertisement

Domnule Presedinte, daca vreti sa ne aratati ca iubiti aceasta tara si acest popor, aplicati si dumneavoastra metoda regilor. Renuntati la religia pe care o aveti si botezati-va in Biserica Ortodoxa. Atunci veti arata tuturor ca meritati sa conduceti aceasta tara.

Pana nu veti face acest lucru, nu veti avea cum sa cunoasteti ce simte un roman de rand. Nu veti avea cum sa stiti ce inseamna pentru romani aceasta credinta, care i-a purtat triumfator de doua mii de ani prin razboaie, secete, boli si multe alte nenorociri abatute asupra lor. Sunteti primul conducator de altă religie pe care l-a avut țara aceasta, iar acest lucru se vede clar. Ati inchis bisericile fara sa clipiti. Parca chiar se vedea o bucurie pe chipul dvs cand ati facut acest lucru.

Regii Romaniei, nemti puri, nu sasi, au stiut ca botezul in religia poporului pe care il conduc, reprezinta ceva ce nu poate fi explicat, amanat sau batjocorit, si ca botezul ortodox este foarte important in luarea deciziilor si isi vor crea niste legaturi nevazute cu cei pe care ii carmuiesc.

Propun romanilor pe aceasta cale sa se roage pentru dumneavoastra, fiindca aveti nevoie de rugaciune multa din parte celor pe care ii conduceti.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.