Fenomenul ‘Zombie’ face ravagii la Timişoara. Tinerii paralizează. Care este cauza?

Fenomenul ‘Zombie’ continuă să facă ravagii printre tinerii narcomani din întreaga ţară. Seara trecută, doi tineri au paralizat complet, pe stradă, după ce au consumat ţigări stropite cu otravă.

Advertisement

Totul s-a întâmplat în zona Gării de Est din Timişoara, acolo unde doi tineri au consumat drogul şi apoi s-au prăbuşit unul peste altul.

Advertisement

Oamenii care au trecut prin zonă au fost terifiaţi şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Timiş, unul dintre tineri şi-a revenit şi a plecat.

Prietenul său, un tânăr de 19 ani, din judeţul Dolj, a rămas însă nemişcat pe trotuar, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Paralizat pe stradă din cauza drogului Zombie

El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara, acolo unde medicii l-au ajutat să îşi revină.

Potrivit datelor statistice, echipajele medicale de urgenţă din întreaga ţară sunt solicitate aproape zilnic la zeci de astfel de cazuri.

Nu este pentru prima dată când fenomenul ‘Zombie’ loveşte la Timişoara. În luna decembrie a anului trecut, doi tineri au fost surprinşi în timp ce agonizau şi efectiv erau paralizaţi din cauza drogului periculos.

Sursa: observator.tv

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. metika spune:

    sistemul sanitar se ocupa cu astfel de cretini,drogati,betivi,batai si alte tampenii.Vin batuti la urgente,dupa scandaluri >I-as lasa sa plateasca pana la ultimul banut interventia sanitara.Oamenii saraci sunt lasati precum animalele la usa spitalelor pe cand acestor nenorociti li se acorda repede asistenta.La aceasta stire de cacat nu as avea decat o curiozitate.Daca au platit ajutorul medical asa cu toti platim luxul fumatului,cafelei etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.