IDEE GENIALĂ! Un copil de 8 ani rezolvă problema cu AVIOANELE DISPĂRUTE în zone acoperite de apă

cutie neagr[

Pe data de 8 martie 2014 un avion aparținând companiei Malaysia Airlines a dispărut de pe radare la două ore după decolarea din Kuala Lumpur cu destinația Beijing. La bordul avionului se aflau 239 de persoane.

Advertisement

Întrebarea “De ce dispar avioanele?”, adresată în cadrul unei emisiuni din America,făcându-se aluzie la avionul dispărut și negăsit nici acum, a condus la o soluție pertinentă pentru identificarea rapidă a locului în care aeronavele se prăbușesc în mare, soluție care a venit de la un copil.

Advertisement

Potrivit presei spaniole, un băieţel de 8 ani, a dat un răspuns care a surprins pe toată lumea. Ideea sa, pe cât de originală, pe atât de plauzibilă, se bazează pe încorporarea unui sistem de globuri care se ridică la suprafaţă atunci când aeronavele se prăbuşesc în mare.

Micuțul Ben, a mai explicat că pentru a fi eficientă această idee, în interiorul globurilor de culoare portocaliu fluorescent ar trebui să fie un dispozitiv cu radiofrecvenţă.

Acest dispozitiv ar servi la o localizare mai rapidă în caz de accident, astfel încât salvatorii să poată ajunge cât mai repede la locul prăbușirii să să găsească eventualii supravieţuitori.

autor:Ana Grama

sursa: jurnalspiritual.eu

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.