Incredibil! Ce s-a găsit în POȘETA Elenei Ceaușescu după EXECUȚIE

ceausestii

Chiar dacă procesul în care au fost judecați soții Ceaușescu este unul controversat, unii spunând că a fost făcut în grabă, ”la comandă”, sau chiar că a fost o lovitură de stat, mărturiile celor care au asistat la executarea fostului cuplu dictatorial sunt cutremurătoare.

Detaliile șocante au ieșit la iveală de-a lungul timpului, iar dezvăluirile arată că soția celui mai temut om din România înainte de momentul 1989, adică Elena Ceaușescu, credea în Dumnezeu, deși doctrina comunistă interzicea practicile religioase. Colonelul în rezervă Adrian Eugen Cristea detaliază ce s-a întâmplat după momentul execuției celor doi ”tirani” și ce au găsit soldații în poșeta fostei prime doamne imediat după clipele fatale.

”Pe la începutul anului 2005, la un post de televiziune, au fost redate câteva discuții dintre un personaj foarte controversat, care mai apare în presa cotidiană, dar și în opinia publică, și niște reporteri tineri, dornici să afle cât mai multe adevăruri.

La un moment dat, o ziaristă îi pune o întrebare, din curiozitate și nu numai, dar cu importanță pentru privitori. Întrebarea era simplă și se dorea un răspuns pe cât mai complet: dacă își amintește ce s-a găsit în poșeta Elenei Ceaușescu, la Târgoviște, înainte de a fi împușcată? Omul nostru, cu calmul lui specific și o grimasă producătoare de vreun infarct, (…) a dat un răspuns scurt, milităresc: <>”, amintește colonelul în rezervă în cartea ”A fi sau a avea”.

În rândurile următoare, Adrian Eugen Cristea confirmă prezența iconiței și spune că obiectul religios se se afla cu un motiv în poșeta Elenei Ceaușsescu, relatează evz.

loading...

You may also like...

1 Response

  1. Maria spune:

    Nu trebuia executati in acea zi Sfanta ,ci doar judecati si condamnati.Nu avem dreptul sa luam viata unui om,e un pacat mare.De aceea, Dumnezeu ne pedepseste cu multe nenorociri si suferinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *