Incredibil! Ce s-a găsit în POȘETA Elenei Ceaușescu după EXECUȚIE

ceausestii

Chiar dacă procesul în care au fost judecați soții Ceaușescu este unul controversat, unii spunând că a fost făcut în grabă, ”la comandă”, sau chiar că a fost o lovitură de stat, mărturiile celor care au asistat la executarea fostului cuplu dictatorial sunt cutremurătoare.

Advertisement

Detaliile șocante au ieșit la iveală de-a lungul timpului, iar dezvăluirile arată că soția celui mai temut om din România înainte de momentul 1989, adică Elena Ceaușescu, credea în Dumnezeu, deși doctrina comunistă interzicea practicile religioase. Colonelul în rezervă Adrian Eugen Cristea detaliază ce s-a întâmplat după momentul execuției celor doi ”tirani” și ce au găsit soldații în poșeta fostei prime doamne imediat după clipele fatale.

Advertisement

”Pe la începutul anului 2005, la un post de televiziune, au fost redate câteva discuții dintre un personaj foarte controversat, care mai apare în presa cotidiană, dar și în opinia publică, și niște reporteri tineri, dornici să afle cât mai multe adevăruri.

La un moment dat, o ziaristă îi pune o întrebare, din curiozitate și nu numai, dar cu importanță pentru privitori. Întrebarea era simplă și se dorea un răspuns pe cât mai complet: dacă își amintește ce s-a găsit în poșeta Elenei Ceaușescu, la Târgoviște, înainte de a fi împușcată? Omul nostru, cu calmul lui specific și o grimasă producătoare de vreun infarct, (…) a dat un răspuns scurt, milităresc: <>”, amintește colonelul în rezervă în cartea ”A fi sau a avea”.

În rândurile următoare, Adrian Eugen Cristea confirmă prezența iconiței și spune că obiectul religios se se afla cu un motiv în poșeta Elenei Ceaușsescu, relatează evz.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. Maria spune:

  Nu trebuia executati in acea zi Sfanta ,ci doar judecati si condamnati.Nu avem dreptul sa luam viata unui om,e un pacat mare.De aceea, Dumnezeu ne pedepseste cu multe nenorociri si suferinte.

 2. anton spune:

  „In mare parte ai dreptate Maria! Dar tovarasul care a organizat revolutia (lovitura de stat), trebuia s-ai sacrifice ca altfel urma el sa fie sacrificat. Ca rezumat se vede cu ochiul liber ce sa ales de tara noastra. De cand e Tara asta Tara a fost cotropita si condusa de oameni care a vrut ca Tara asta sa fie marginalizata!. Priviti se fura de 26 de ani din ea si tot mai e de furat, si nu-mai ca se fura din Tara dar ne fura si pe noi ca populatie cu taxe si impozite. Asta e conducerea pe care o avem.

 3. adi spune:

  Bravo asa e si nimeni nu face nik,iau omorit sa posta fura mai bine si dupa 26 de ani gasesc Ceva vinovat la Iliescu dar se asteapta sa moara si apoi se va mai afla Ceva adevar,dar asa suntem noi vb mult si nu facem nik

 4. Aikidosensey spune:

  Blestemați sa fie toți acei nemernici care au furat țară bogățiile ei și speranțele românilor de a trai decent și corect pe pământul dacic au vândut tot ce a fost românesc dar eu și milioane de români Ii vom blestemați pe ei și până la al 12 neam ori unde progeniturile lor de va afla anglia america Elveția blestemul meargă cu ei așa sa le ajute Dumnezeu de trădători de neam și țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.