Incredibil, dar adevărat! A trăit 5 ani cu un glonţ în cap fără să ştie de acest lucru

A trăit 5 ani cu un glonţ în cap fără să ştie de acest lucru

O persoană de origine poloneză, rezident în Germania a supravieţuit timp de 5 ani cu un glonț în cap, fără să-şi dea seama de acest lucru. Polonezul ghinionist s-a ales cu obiectul străin la o petrecere, doar că din cauza stării de ebrietate avansate nu a mai fost în stare să-şi amintească ce i s-a întâmplat.

Suferind de dureri de cap, mai mulţi ani la rând, acesta s-a hotărât să meargă la un consult medical. Medicii au observat un punct negru, iniţial crezând că e vorba de un chist. În urma intervenţiei chirurgicale au descoperit între piele şi craniu un glonț de calibrul 22.

Advertisement

Întrebat fiind cum a fost posibil să ajungă glonţul în capul său, omul a spus că nu-şi aminteşte prea multe lucruri. Cu 5 ani în urmă de Revelion a fost victima unui incident, amintindu-şi doar că a simţit o lovitură puternică în regiunea capului. Fiind în acel moment într-o stare de ebrietate avansată nu-şi aminteşte nimic altceva. În zilele următoare după cele întâmplate a avut dureri mari de cap, dar a hotărât să nu se prezinte la medic.

Advertisement

Potrivit medicilor, povestea polonezului ar putea fi credibilă. Ei spun că rana s-ar fi vindecat în jurul glonţului şi nu ar mai fi fost vizibilă, până în momentul în care acestuia i-au revenit durerile puternice de cap, ceea ce l-a făcut să apeleze la ajutorul medicilor.

sursa: independent.md

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.