SECRETE DEZVĂLUITE! Iranul se antrena să arunce în aer PORTAVIOANELE AMERICANE

iran-aircraft-1jpg

Analiști de informații au găsit dovezi ca Iranul a construit o machetă gigantică, în stilul navei Nimitz – a US Navy. Imaginile din satelit cu șantier naval iranian Gachin arată o imagine din vara trecută a construcției din apropiere de Bandar Abbas, în Golful Persic.

Advertisement

În plus, pentru a avea o mai mare asemănare cu nava reală de 330 m lungime, replica are numărul  “68” piturat pe bordaj. Aeronave false sunt de asemenea prezente în imaginile prin satelit.

Advertisement

iran-aircraft

„Pe baza observațiilor noastre, această construcție nu este un portavion care funcționează, este o barjă mare construită pentru a arăta ca un portavion”, este opinia unui purtător de cuvânt Flotei a V-a, dislocată în Bahrain. ” Nu suntem siguri ce speră Iran pentru a obține prin construirea de acest lucru. În cazul în care este vorba doar de o mare propagandă? „. Dar care este scopul?

Un analist de informații a declarat că nava ar putea fi aruncată în aer, iar imaginile să fie folosite în scopuri propagandistice, în cazul în care negocierile nucleare s-ar opri. Oficialii Marinei au adăugat că macheta la scara 1:1 ar putea fi utilizată în scopuri de pregătire a forțelor navale și aeriene ale Iranului.

„Nu este surprinzător că forțele militare iraniene ar putea folosi o varietate de tactici – inclusiv tactici de înșelăciune militară – de a comunica în mod strategic, demonstrând hotărârea lor în regiune” a declarat un oficial american care a urmărit îndeaproape construcția navei false.

sursa: http://www.euronaval.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.