Jucărie periculoasă vândută în magazinele din România! Produsele au rănit mai mulţi copii

ikea

După ce mai mulţi părinţi au reclamat faptul că micuţii lor s-au ales cu urme şi zgârieturi în zona gâtului după ce s-au jucat cu ea, pelerina de liliac LATTJO a fost retrasă de la vânzare. Produsul era comercializat în România de magazinele Ikea. 

Advertisement

Ikea a anunţat că recheamă în magazin clienţii care au cumpărat aceste produse pentru a le returna şi pentru a-şi primi banii înapoi. Sumele plătite pe pelerina cu probleme vor fi restituite chiar şi celor care nu au păstrat bonul de cumpăraturi.

Advertisement

Compania IKEA a precizat prin intermediul unui comunicat de presă că le recomandă clienţilor care au cumpărat o pelerină de liliac LATTJO pentru copii să nu îi mai lase pe micuţi să se joace cu ea.

„IKEA recheamă pelerina de liliac LATTJO după ce trei copii au avut urme şi zgârieturi în zona gâtului în timpul jocului. Pelerina s-a blocat şi nu s-a putut desprinde cu uşurinţă. Niciun copil nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, pentru a preveni riscul de strangulare sau de rănire în jurul gâtului, IKEA a luat măsuri de precauţie şi va retrage produsul (…) Clienţii care au cumpărat pelerina de liliac LATTJO sunt invitaţi la departamentul Relaţii Clienţi din magazin pentru a primi înapoi integral suma de bani plătită pe produs începând chiar de astăzi. Dovada plăţii (bonul) nu este necesară pentru o returnare integrală a sumei”, se arată în comunicat.

Articol relatat de portalul oradestiri.ro.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.