Locul din România inclus de CNN printre cele mai frumoase destinații de vacanță din lume

CNN a prezentat un top al celor mai frumoase locuri din lume, iar printre ele se află și un loc din țara noastră. Astfel că, în ultimul timp ies la iveală tot mai multe locuri minunate și captivante din România, despre care nu mulți români știau, însă pentru care alți turiști străini sunt dispuși să călătorească km întregi pentru a le viziona.

Astfel că, un loc din România se află pe lista celor 17 cele mai frumoase destinații din lume, conform unui studiu prezentat de sursa citată.

Advertisement

Locul din România considerat de CNN printre cele mai frumoase din lume


Potrivit unui studiu CNN, există un loc din România care este inclus pe lista celor 17 cele mai frumoase destinații de vacanță din lume, preferate de turiști din întreaga lume.

Advertisement

Așadar, este vorba despre Munții Apuseni, locul în care turiștii atât români, cât și ce străini au parte de temperaturi prietenoase și trasee neaglomerate prin păduri străvechi și stânci de calcar.

Fauna, flora, relieful și tradițiile care încă se păstrează în Țara Moților completează seria de motive care-l descriu drept un loc greu de neobservat. Astfel că, unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Munţii Apuseni este Gheţarul de la Scărişoara, care se găsește în Parcul Natural Apuseni, la distanţă de doi kilometri de Gârda de Sus.

Care sunt cele mai frumoase locuri de vacanță din lume


De asemenea, pe lângă România, se află și alte țări, astfel că CNN a enumerat care sunt cele mai frumoase zone de vacanță din lume, dar și cele mai des vizitate. Printre acestea se numără următoarele:

  • Picos de Europa, Spania, unul dintre lanțurile muntoase ce oferă priveliști uimitoare și are acces la trasee de drumeție cum rar vezi.
  • Insulele Lofoten, Norvegia, ideală pentru iubitorii de natură și pentru cei care își doresc să se relaxeze departe de zone aglomerate și gălăgioase, fiind o adevărată conectare cu natura.
  • Efes, Turcia, catalogat drept un oraș antic greco-roman Efes, dar șo ca fiind cel mai complet oraș descoperit în Europa.
  • Avignon, Franța, zonă cunoscută pentru o abundență incredibilă de atracții istorice și culturale.
  • Lisabona, Portugalia, care în ultimii ani a devenit o destinație gastronomică ideală, fiind un bun motiv de pus pe lista de vacanță.

Sursa:www.b1tv.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.