Lucruri nemaivăzute din adâncul Pământului

Un profesor de matematica din Statele Unite, pasionat de fotografie, a patruns adanc sub un ghetar din Alaska si a fotografiat lucruri nemaivazute din adancul Pamantului. Imaginile incredibile arata o alta lume, cum nu se afla nicaieri un alt loc pe Terra.

Advertisement

Sub ghetarul Mendenhall din Alaska exista adevarate minuni naturale ale lumii, ce par a fi de pe alta planeta, potrivit Daily Mail.

Advertisement

An de an, profesorul Kent Mearing, in varsta de 31 de ani, patrunde sub un munte, vizitand lumea de sub ghetarul american. Ghetarul Mendenhall se intinde pe o lungime de aproximativ 19 kilometri, de la Juneau Icefield si pana la marginea lacului Mendenhall.

Denumirea ghetarului a fost data dupa numele omului de stiinta american Thomas Corwin Mendenhall.

„De-a lungul anilor, ghetarul Mendenhall a devenit ca o companie pentru mine. Este un loc unde imi pot diminua stresul si imi dezvolt creativitatea. In ciuda rutinei din timpul nenumaratelor excursii, ghetarul Mendenhall este in continua evolutie”, a spus Mearing.

Aceste fotografii pot aparea ca si cum ar fi fost luate de pe alta planeta, insa ele sunt de fapt opera unui profesor de matematica. El calatoreste in locurile unde exista aceste minuni ale naturii in fiecare an.imagini socante profesor matematica

El este adesea acuzat de falsificarea imaginilor cu ajutorul programelor de calculator, precum CGI sau Photoshop, dar Ken Mearing spune ca tot ce trebuie sa faci este sa surprinzi aceste scene uimitoare din subteran la rasaritul Soarelui.

imagini care socheaza

Fotograful amator, Kent Mearing locuieste in Alaska. El spune ca „oamenii refuza uneori sa creada ca exista cu adevarat un loc in lume care sa stea la baza fotografiilor mele”.imagini socante locuri

„Ei cred ca imaginile au fost realizate cu CGI sau Photoshop, dar oricine a vizitat o pestera subglaciara poate confirma legitimitatea fotografiilor realizate”, a spus Mearing.imagini socheaza

Aceste imagini incredibile sunt caracterizate de catre cei care le-au vazut ca niste locuri „din alta lume”. Mearing spune ca acestia au dreptate, iar „lumea de sub un ghetar este diferita de oricare alt loc de pe Pamant”.

sursa și foto: ziare.com (imagini Daily Mail)

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.