MISTERUL craniilor Paracas! Malformaţie sau o veche civilizaţie antică extraterestră?

craturi-peru

Încă din cele mai vechi timpuri s-a pus problema existenţei unei forme de viaţă extraterestre. De când au avut resursele necesare cercetătorii au început să caute informaţii despre unele fiinţe de pe alte planete sau chiar din alte galaxii.

Advertisement

Astfel, a existat o luptă continuă între susţinătorii ideii formei de viaţă extraterestre şi scepticii care ne vedeau a fi singura formă de viaţă din întreg universul.

Advertisement

În peisajul arid al deşertului peruvian, în 1928, arheologul Julio Tello a facut una dintre cele mai misterioase descoperiri, când „a scos la iveală” un cimitir complex şi sofisticat aflat sub nisipul dur şi aspru al deşertului Paracas. Tello afirmă faptul că a descoperit un ansamblu de rămăşiţe umane controversate, care ne-ar putea schimba pentru totdeauna percepţia asupra strămoşilor şi originilor noastre. Cadavrele din morminte aveau unele dintre cele mai alungite cranii descoperite vreodată pe planetă, numite craniile Paracas. Arheologul peruvian a descoperit peste 300 de cranii misterioase, despre care se crede că au o vechime de peste 3000 de ani.

Pe lângă forma ciudată a craniilor, a apărut şi rezultatul unei analize ADN efectuate recent pe unele dintre cranii, care a arătat unele dintre cele mai enigmatice şi incredibile interpretări, care pun sub semnul întrebării tot ceea ce ştiam despre originea şi arborele evolutiv uman. Bolţile craniane ale elementelor Paracas sunt cu cel puţin 25% mai mari şi 60% mai grele decât cele ale craniilor fiinţelor umane obişnuite.

Există ipoteza ca aceste dimensiuni impresionante să fie obţinute datorită legării capului. Însă unii cercetători susţin cu tărie faptul că această idee nu poate fi luată în calcul ca fiind una viabilă. Interesant este că ADN-ul mitocondrial, care este moştenit de la mamă, a arătat mutaţii nemaiîntâlnite până în prezent la oameni, primate sau animale de pe Terra. Mutaţiile prezente în craniile Paracas sugerează faptul că cercetătorii au de-a face cu o creatură „umanoidă” complet nouă, foarte diferită de Homo Sapiens, omul de Neanderthal sau omul de Denisova.

SURSA

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. elia valentino spune:

    Dragi admini ai site-ului SECRETUL CUNOASTERII,
    Din neatentie sau graba, din dezinteres sau uitare x altceva, la acest articol nu exista decat… TITLUL !!! päcat !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.