Misterul navei olandeze SS Ourang Medan. Mesaj macabru: ”Toți ofițerii, inclusiv căpitanul, zac morți prin cabine și pe punte”

Februarie 1948, toate navele aflate in Marea Indoneziei primesc un mesaj macabru: ”Toti ofiterii, inclusiv capitanul, zac morti prin cabine si pe punte. Este posibil ca tot echipajul sa fie mort”. Aceasta transmisiune a fost urmata de una in cod morse, indescifrabila, apoi de inca un mesaj sinistru “Eu mor”.  Un vas apropiat care a ajuns  la locul incidentului a trimisi cativa oameni pe navă.

Toate persoanele de la bord erau moarte, cu ochii deschiși si indreptați către soare, cu braţele intinse si cu fețele pe care li se putea citi groaza. Chiar si câinele echipajului era mort, surprins cu coltii indreptați către un dusman nevăzut.

Advertisement

Totusi trebuie remarcat că nu există dovezi concrete despre existenta istorică a unei nave cu acest nume sau constructia unei nave cu numele Ourang Medan. Este posibil, de asemenea, ca nava să fi transportat acid sulfuric, și că cea mai mare parte a echipajului să fi pierit din cauza fumului otrăvitor iesit din containerele sparte accidental.

Advertisement

sursa: supergabones.blogspot.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.