Multe dintre aceste documente ar SCHIMBA lumea, dacă ar fi date publicității! SECRETELE din arhivele Vaticanului suscită interesul tuturor.

Cum este posibil ca cel mai mic stat din lume, Vaticanul, să ascundă atât de multe secrete? O întrebare pe care mulți dintre noi ne-am pus-o. Suprafața statului Vatican este de 0,44 kilometri pătrați. Altfel spus, Vaticanul este o parcelă de teren.

Advertisement

Biblioteca Vaticanului deține cărți ale căror secrete nu le vom afla, poate, niciodată. Marchizul Andre De La Franquerie, a fost cameristul și omul de încredere a cinci papi. El a avut acces la locurile cele mai secrete ale Vaticanului, inclusiv, biblioteca.

Advertisement

A participat la multe discuții purtate, în cel mai mare secret, cu inițiații lumii. El a fost unul dinte cei care a cunoscut cel de al treilea secret al Fatimei, document depus la Vatican, în anul 1917, și făcut public, în 13 mai 2000.

Vorbim despre avertismentul mesianic universal. În memoriile sale el a deconspirat câteva mici secrete.

Unul dintre marii inițiați ai lumii a fost președintele Franței, Francoise Mitterrand. Acesta avea multe întâlniri de taină la Vatican, unde se discutau marile probleme ale lumii.

Biblioteca Vaticanului conține multe documente secrete cu privire la actele teroriste care au avut loc în lume, despre secretele marilor oameni politici ai lumii, dar și despre afacerea DSK, Dominique Strauss Khan, bossul de la FMI, care a fost acuzat că a agresat sexual o cameristă.

Documentele aflate la Vatican relevă faptul că a fost un complot împotriva lui Strauss Khan. Acesta trebuia înlăturat și redus la tăcere printr-un act de un impact colosal asupra lumii.

Trebuia discreditat, umilit, pentru că numai așa, acesta era redus la tăcere. Să nu uităm faptul că Strauss Khan dorea să-și depună candidatura pentru funcția de președinte al Franței și avea mari șanse să ocupe acest scaun. Un om puternic, care știa poate prea multe și trebuia redus la tăcere.

Cum reușește Vaticanul să intre în posesia unor documente strict secret? Sunt istorici care susțin că Vaticanul intră în posesia acestor documente, cu ajutorul serviciilor secrete, care pun la dispoziția Sfântului Scaun astfel de documente.

În perioada comunistă, cei mai mari lideri ai sistemului, începând cu Stalin, Hrusciov, Fidel Castro și chiar Ceaușescu, făceau unele concesii Vaticanului, de teamă să nu transpire informații din documente care îi încriminau și compromiteau și care se aflau în biblioteca Vaticanului.

O altă bibliotecă la fel de importantă ca cea a Vaticanului a fost cea din Alexandria. Se spune că acolo s-au aflat texte sacre privind cunoaștere universală. Cleopatra, ultima regină a faraonilor, a dat ordin ca toate textele sacre să fie ascunse în subteranul platoului de la Gizeh.

Numai câțiva dintre inițiații epocii cunoșteau această ascunzătoare. Biblioteca a ars din ordinul lui Cezar. A fost reconstituită sub domnia lui Domițian, dar sub Aurelian, aceasta este distrusă în întregime.

O parte din cărții a fost vandalizată, alta furată. Cu toate acestea o bună parte din papirusurile cele mai importante au fost salvate și depozitate în subteranul platoului Gizeh.

În Grecia, la o mănăstire, a fost descoperit un papirus care ar fi aparținut lui Theodas, scribul Bibliotecii din Alexandria. În acest text este precizat locul din subteran, unde au fost ascunse textele sacre.

Din nefericire, arheologii europeni și americani nu mai au voie să efectueze săpături arheologice în Egipt. Statul egiptean a conferit acest drept, numai arheologilor arabi.

sursa:crystalivc.wordpress.com

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.