De ce nu este bine să utilizezi telefonul în toaletă. Iată care sunt riscurile!

 Luam telefonul dupa noi la toaletă. Asta este. Poate ne sună cineva. Poate, fiind liberi la voce, dăm un telefon. Este totusi foarte periculos. De ce? Te poti expune la germeni si bacterii precum E. Coli sau hepatita C.

“Daca pui mana pe telefon si nu te-ai spalat pe maini, toate bacteriile se vor muta acolo si le vei purta cu tine peste tot!” spune expertul in igiena, Dr. Andreea Ionescu.

Advertisement

Ce sa facem atunci?

Advertisement

Dr. Ron Cutler, director in stiinte biomedicale in cadrul Universitatii Regina Maria spune asa: „Nu iti mai lua telefonul dupa tine la toaleta, este simplu! Te vei contamina cu virusi fecali!”

Nu uita ca virusii nu se transfera doar prin maini, ci si pe obiectele din jur! Nu lasa periuta de dinti aproape sau telefonul langa toaleta, doar pentru ca asa crezi ca vei fi ferit!

Bacteriile traiesc cateva zile bune pe telefon! Dr. Ron Cutler a spus:

„Daca mai exista si reziduuri sau urme de ceva dulce pe telefon, bacteriile vor fi atrase si mai tare pe telefon, asa ca sfatul meu este sa il lasati in alta camera, atunci cand mergeti la toaleta si sa nu uitati sa va spalati bine pe maini apoi!”

Sursa – Pentrusuflet.comhttp://ampress.ro/

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.