„Nu voi mai dormi nopțile, mă vor amenința oră după oră, dar România trebuie să afle adevărul”. Un deputat face dezvăluiri cutremurătoarea despre mafia medicamentelor

parlament

Dezvăluiri cutremurătoare venite din partea unui deputat sunt gata să pună pe gânduri pe toată lumea. Deputatul Ninel Peia face dezvăluri la care nimeni nu se așteapă, informează b1.ro.

Advertisement

El precizează că mafia medicamentelor va încerca să-l elimine în urma unor dezvăluri de mare importanță pe care le va face.

Advertisement

Acesta cere să-i fie apărată familia, pentru că pe el îl „va apăra bunul Dumnezeu”.

„Prin aceste rânduri, solicit în mod public și oficial, ca toate instituțiile de stat în a căror responsabilitate cade apărarea vieții și integrității cetățeanului român să ia toate măsurile necesare pentru protejarea eficientă și fără întârziere a familiei mele.

Fac acest apel pentru ca va urma să aduc la cunoștință tuturor românilor fapte de mare gravitate care atentează direct la viața noastră, în special la a celor care sunt deja bolnavi și, eventual, deja internați în spitale de stat sau private. Dezvăluirile pe care le voi face vor zdruncina interesele celui mai puternic cartel din lume: mafia medicamentelor. Odată deranjat, acest monstru nu va ține seama de nimic și de nimeni.

Astfel de dezvăluiri sunt, însă, datoria mea față de Neam, sunt îndatoririle unui demnitar român care își iubește Țara, a spus Ninel Peia, potrivit știripesurse.

Deputatul a mai spus că dezvăluirile pe care le va face sunt cu o importanță atât de ridicată încât el va avea probleme mari după aceste dezvăluiri.

„Nu voi mai dormi nopțile, mă vor amenința oră după oră, dar România trebuie să afle Adevărul. Dacă rândurile mele vor ajunge la oamenii curajosi și onești care stiu că mai există în Țară, o anchetă corecta va concluziona că am dreptate și că ‘Afacerea Hexi Pharma’ este un zero absolut pe lângă cele ce se petrec azi, zilnic, în spitale, cu noi, cu bolnavii noștri, cu soțiile și mamele noastre, cu părinții și bunii noștri”, a declarat Ninel Peia.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.