O nouă armă împotriva alcoolismului! Medicamentul-minune care vindecă beţia cronică

alcoolism_sanatate

Un renumit medic francez, susţine că după ce a făcut mai multe experimente şi investigaţii, a reuşit să descopere un tratament care poate vindeca dependenta de alcool, conform publicaţiei The Independent.

Advertisement

Doctorul Olivier Ameisen, susţine că acest medicament revoluţionar pentru alcoolici, constra într-o substanţă folosită pentru calmarea spasmelor musculare la persoanele diagnosticate de fibroză cistică sau cele care sunt paralizate complet.

Advertisement

Medicul francez a scris şi o carte dedicată alcoolicilor, în care explică faptul ca medicamentul este atât de eficient încât pacienţii aflaţi într-o stare gravă înainte de tratament pot să consume alcool fără teama unei recidive a dependenţei. Mai mult, pe lângă faptul ca medicamentul minune vindecă alcoolismul, se pare că poate vindeca şi dependenta de cocaină.

În urma testelor făcute la Geneva, s-a constatat că dintr-un număr de 12 cobai, au fost vindecaţi doar 7 de alcoolism. Medicamentul este în prezent foarte discutat şi provoacă numeroase controverse, însă, cu toate acestea, în Franţa multe dintre clinicile de dezintoxicare au fost luate cu asalt de cereri ale pacienţilor care doresc să beneficieze de leacul pentru alcoolism.

sursa: lovendal.ro

 

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.