O veste tulburătoare care cutremură Pământul: Apocalipsa va veni într-o zi de ianuarie?! Lumea, așa cum o știm, se va sfârsi! Uite explicația!

O uriasa problema care va afecta milioane de oameni, din toata lumea, a fost semnalata de publicatia The Guardian. Faimosul ziar titreaza ca „lumea asa cum o stim se va termina”, identificand o situatie greu de gestionat si cu efecte incomensurabile.

Advertisement

Problema este similara cu Y2K (year 2000 problem) care a afectat documentatia digitala. Noua amenintare, Year 2038, ar putea fi mai grava decat Y2K, afectand toate sistemele pe calculatoare, lasand loc scenariilor in care sistemul bancar se prabuseste, iar avionele nu mai pot zbura.

Advertisement

Year 2038 va fi cauzata de limitarea procesoarelor pe 32-bit, fiind vorba despre componenta centrala fara care computerele nu pot functiona.

Concret, in data de 19 ianuarie, dar abia in anul 2038, la ora 03:14:07 UTC (Ora universala coordonata), computerele ce folosesc sisteme pe 32-bit nu vor mai putea sa proceseze schimbarea datei si timpului. Iar ceea ce va urma este greu de anticipat!

sursa: opiniatimisoarei.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.