Obiect misterios căzut din cer! Nu a fost identificată originea acestuia

Potrivit celor de la The Thelegraph, un obiect neidentificat a căzut din cer în apropierea unei mine din nordul statului Myanmar.

Advertisement

Oficialii guvernamentali spun că încă nu au reușit să identifice originea obiectului și vor trimite mai mulți experți să-l evalueze.

Advertisement

Obiectul cilindric are o lungime de 4.5 metri și un diametru de 1,7 metri și ar fi căzut cam în același timp cu un alt obiect prăbușit pe acoperișul unei case din apropiere.

„Inițial, am crezut că este război. Explozia a făcut casele noastre să se cutremure. Am văzut fum în apropierea minei și am venit să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat Lone Khin pentru Myanmar Times.

Nimeni nu a fost rănit în incident, iar mai multe teorii cu privire la originea obiectului au fost deja lansate pe internet. Cei mai mulți speculează faptul că acesta ar fi de fapt un satelit chinez sau o rachetă experimentală. Potrivit celor de la space.com, China a lansat în această perioadă un satelit pe orbită cu ajutorul unei rachete March 11.

O parte din aceasta ar putea fi chiar obiectul căzut acum în țara vecină. Și dacă este altceva? Deocamdată nimeni nu știe mai mult!

sursa: cunoastelumea.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.