„Pământul trebuie AVERTIZAT” – Fostă femeie-astronaut, tentativă de sinucidere după ce a strigat că „Pământul trebuie avertizat”

Soyuz Spacecraft Lands Safely In Kazakstan

Un material video șocant publicat pe Internet susține faptul că prima femeie-astronaut a Franței a încercat să se sinucidă, dar înainte de tentativă, aceasta ar fi strigat „Pământul trebuie avertizat!” Ea a intrat în comă după ce a luat o supradoză de somnifere.

Advertisement

Povestea Claudiei Haigneré (59 de ani) este învăluită în mister după ce a încercat să se sinucidă, având în vedere că este un om de știință și fostă femeie-astronaut. În anul 1993, ea a devenit una dintre membrii echipajului misiunii spațiale Mir Altair, din care făcuse parte și viitorul său soț, Jean-Pierre Haigneré, informează The Sun. În 1996, a ajuns pe stația spațială Mir, iar în 2001 a participat la misiunea ruso-franceză Casiopeea, devenind prima femeie care a ajuns pe Stația Spațială Internațională, asteroidul 135268 Haigneré fiind numit după ea și soțul său.

Advertisement

După ce s-a retras din aviația spațială, Claudie a intrat în politică, devenind ministru delegat al Cercetării și Noilor Tehnologii în perioada 2002 și 2004 și ministru delegat pentru Afaceri Europene, în perioada 2004 – 2005.

După ce fondurile pentru cercetare s-au dovedit insuficiente, Claudie a fost nevoită să iasă și din politică pentru a lucra într-un laborator de biologie de la Institutul Pasteur. Aici, povestea ei începe să devină tot mai interesantă. În decembrie 2008, presa a declarat că fosta femeie-astronaut a fost dusă de urgență la spital după ce a luat o supradoză de somnifere. totuși, au scăpat și informații potrivit cărora, Claudie ar fi fost de fapt găsită conștientă, dar a fost redusă la tăcere pentru că ar fi început să strige că „Pământul trebuie avertizat!” După acest moment, femeia a intrat în comă.

După acest incident, când Claudie și-a revenit din criză, a spus publicului că totul s-a datorat „sindromului Burnout”. Acum, ea este directoarea Cité des Sciences et de l’Industrie, cel mai mare muzeu de știință din Europa.

Cititi mai departe aici

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.