”Se va RIDICA un om ce va opri decăderea României şi va transforma ţara într-una dintre cele mai puternice state de pe glob”

bucovina-toamna-copyright-sorin-onisor

Profetul indian Gupta Swami a prezis că din zona Bucovinei va fi cea mai puternică personalitate politică a mileniului, care va fi mântuitorul omenirii, potrivit adevarul.ro.

Gupta Swami este recunoscut în lume ca prezicător şi clarvăzător. Există o legendă conform căreia în anul 1983, după ce a prezis sfârşitul soţilor Ceauşescu, indianul ar fi fost obligat să părăsească teritoriul României, unde se afla în vizită.

Acesta a venit în Bucovina, 20 de ani mai târziu, și a făcut mai multe preziceri care mai de care mai interesante.

„Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, declara la acea vreme profetul indian.

Gupta Swami s-a arătat impresionat de mănăstirile din Bucovina şi precizat aici se va ridica un om ce va opri decăderea României şi va transforma ţara într-una dintre cele mai puternice state de pe glob.

Profetul indian a mai spus că sub conducerea bucovineanului, România va avea cea mai mare înflorire economică. Acesta a mai explicat că România va avea un rol foarte important în soarta lumii, totul culminând cu cel de-al III-lea şi ultimul război mondial.

Gupta Swami a prezis că după terminarea acestui război, România şi India vor deveni unele dintre cele mai importate state la nivel mondial, însă cei mai importanţi poli ai dezvoltării vor fi ţări precum Franţa, Rusia, Grecia sau Japonia.

loading...
loading...

You may also like...

18 Responses

 1. Gheorghita Gabriela spune:

  Bunul Dumnezeu isi va intoarce fata spre noi .AMIN!

  • tirca valentin spune:

   gupta asta nu a vazut bine . din radacini vechi ale acestui pamint se vor ridica 2 oameni . unul va fi LUMINA LUMII, iar celalalt SIGURANTA LUMII. nu va fi nici un al lll-lea razboi . unul este VLADIMIR DE PUTNA (PUTIN) ,care se trage din stefan domn al moldovei , iar celalalt trebuie cautat la CASTELUL BALAURULUI in carpati.

 2. Cozmean Niculae spune:

  Nu mai cred asa ceva!

 3. liliana spune:

  Probabil dupa al treilea razboi mondial oameni se vor schimba religia va intra pe fagasul lor si vom fi mai buni si cu credinta adevarata in Dumnezeu

 4. Sexy spune:

  Acela este fiul dracului, anticristul, stranepotul lu’ Rizea, Adrian Dumitru

 5. Marian spune:

  Mințiți ! Erea vorba de o persoană din Oltenia.

 6. Bogdan spune:

  Sigur nu era din Teleorman aceasta somitate politica ?

 7. Eu spune:

  Abureli de 2 bani… România,v.a fi destabilizarea și distrusă ca stat chiar de românași ei…

 8. Daniel V spune:

  Pai normal, fiind in Romania zice ca Romania si India vor fi fruncea, bla, bla , cand s-a dus in Bosnia, la fel , India si Bosnia sint cele mai tari ……

 9. Ion Guzun spune:

  Cercetați prezicerile dnei Vanga (Vanghelia) din Bulgaria pentru că acolo este mai mult adevăr.

  • Daniela Sarah spune:

   Uite cum nu mai e nevoie să spun eu… Vanga pre-zicea că romînul acesta remarcabil nu circulă cu mijloacele obișnuite de transport în comun, ci se deplasează pe 2 roți. Bucovineanul de azi a cercetat majoritatea teritoriului romînesc și destui romîni.

 10. Daniela Sarah spune:

  Da, este născut în Craiova și locuiește în Bucovina. Nu am cunoscut om mai puternic decît acesta. Poate fi el pentru că are cunoașterea dreptei învățături. El slujește Dumnezeului Adevărat și vede prin orice om, ceea ce mintea acelui om nu-și poate nici măcar imagina. Imaginea de nou Ierusalim al planetei nu poate fi împlinit decît prin Om, conform Voii lui Dumnezeu.

  • Diana spune:

   Cine este acest om Daniela?Crezi ca el ar mai putea schimba ceva?Poate daca ar avea puterea de a schimba mintile romanilor si nu numai ale lor, Romania si lumea in care traim ar fi altfel.

   • Daniela Sarah spune:

    Nu am dat numele poate pentru că nu el schimbă ceva, ci prin el numai Dumnezeu împietrește inimile noastre sau ne schimbă inima și mintea într-o clipită. Totul e perfect așa cum este potrivit unui scop foarte înalt… înainte de a se vindeca o plagă infectată, se strînge o pungă mare, dureroasă… Voia lui Dumnezeu nu este ca noi să fim inconștienți de noi și de El, uituci sau leneși.

    • Ionut spune:

     Ceva, ceva intuieste fiecare dintre noi , dar adevărul stă bine ascuns in pământul făgăduinței. Însă va răsări şi adevărul şi va apare acest mentor al lumii cât de curând. Cine va fi, simplu de spus , la un moment dat va fiecare dintre oameni. Dar cel care va călăuzi oamenii spre acest pas rămâne de aflat fiindcă sunt multe persoane care pot face acest lucru dar nu au descoperit încă acest lucru. Dar toată lumea il va recunoaște când va fi momentul

 11. marius spune:

  probabil daca se mentine natalitatatea la ritmul actual cand rromi fac 4-5 copii si romani 1-2 sigur peste 30 de ani rromi vor fi cam 60% din populatie si cum ei sunt de origine indiana se vor infrati cu patria stramosilor,in ce priveste prosperitatea ma indoies ca va fi.

 12. Mures spune:

  Cand vom scapa de nuantele epice ale vietii ce n-am trait-o inca ? Dezmeticiti-va fiindca noi suntem circumstantiali si din aceast punct de vedere vorbind nu putem sti nici ce se intampla fie si dupa numai un minut ! Timpul este un cerc si noi il sectionam in trecut prezent si viitor traind de fiece data acolo unde nu obtinem altceva decat stress si sperante … Fie in trecut fie in viitor. Romania acestor zile este in mana strainilor care o conduc acolo unde vor prin iscariotenii din guvern si parlament ! Un om singur nu poate face nimic atat timp cat in spate nu are o comunitate care sa-l sustina sa actioneze ca o singura fiinta in ganduri in vorbe si ceea ce este mai important, in fapte. Pe cine nu incanta o astfel de perspectiva ca cea propusa de Sundar Singh ? Insa pana a ajunge la acel moment invocat,dorit …prognosticat,sa ne facem mai mult timp sa ne rugam ! Sa ne rugam zilnic de la 3 trei la 15 cinsprezece de la 15 cinsprezece la 30 treizeci de minute si care prinde gustul acestei jertfe de ego sa o faca si mai mult ca sa putem genera la unison acel flux de energie mentala ce poate crea circumstantele dorite ! Universul,cel care la creat si care ne-a creat a lasat aceasta putere interioara fiecaruia dintre noi… Folositi-o ! Un camp unitar de constiinte asamblate prin actul rugaciunii si sustinute de atentia fiecarei fiinte la ceea ce savarseste cand se roaga uneste intelegenta umana cu cea divina si primeste cand cere … un raspuns pe masura efortului depus si a intentionalitatii declinate,asumate de mentalul colectiv ! Cine intelege esenta acestor randuri postate sa ma caute si sa treaca de la like-uri la actiune ! Cine nu,sa se imbete in continuare cu povesti bune de adormit copii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *