Profetul indian Gupta Swami vorbea despre decăderea României şi transformarea acesteia într-una dintre cele mai puternice state de pe glob

Profetul indian Gupta Swami a prezis că din zona Bucovinei va fi cea mai puternică personalitate politică a mileniului, care va fi mântuitorul omenirii, potrivit adevarul.ro.

Advertisement

Gupta Swami este recunoscut în lume ca prezicător şi clarvăzător. Există o legendă conform căreia în anul 1983, după ce a prezis sfârşitul soţilor Ceauşescu, indianul ar fi fost obligat să părăsească teritoriul României, unde se afla în vizită.

Advertisement

Acesta a venit în Bucovina, 20 de ani mai târziu, și a făcut mai multe preziceri care mai de care mai interesante.

„Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, declara la acea vreme profetul indian.

Gupta Swami s-a arătat impresionat de mănăstirile din Bucovina şi precizat aici se va ridica un om ce va opri decăderea României şi va transforma ţara într-una dintre cele mai puternice state de pe glob.

Profetul indian a mai spus că sub conducerea bucovineanului, România va avea cea mai mare înflorire economică. Acesta a mai explicat că România va avea un rol foarte important în soarta lumii, totul culminând cu cel de-al III-lea şi ultimul război mondial.

Gupta Swami a prezis că după terminarea acestui război, România şi India vor deveni unele dintre cele mai importate state la nivel mondial, însă cei mai importanţi poli ai dezvoltării vor fi ţări precum Franţa, Rusia, Grecia sau Japonia.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

50 răspunsuri

 1. Gheorghita Gabriela spune:

  Bunul Dumnezeu isi va intoarce fata spre noi .AMIN!

  • tirca valentin spune:

   gupta asta nu a vazut bine . din radacini vechi ale acestui pamint se vor ridica 2 oameni . unul va fi LUMINA LUMII, iar celalalt SIGURANTA LUMII. nu va fi nici un al lll-lea razboi . unul este VLADIMIR DE PUTNA (PUTIN) ,care se trage din stefan domn al moldovei , iar celalalt trebuie cautat la CASTELUL BALAURULUI in carpati.

 2. Cozmean Niculae spune:

  Nu mai cred asa ceva!

 3. liliana spune:

  Probabil dupa al treilea razboi mondial oameni se vor schimba religia va intra pe fagasul lor si vom fi mai buni si cu credinta adevarata in Dumnezeu

 4. Sexy spune:

  Acela este fiul dracului, anticristul, stranepotul lu’ Rizea, Adrian Dumitru

 5. Marian spune:

  Mințiți ! Erea vorba de o persoană din Oltenia.

 6. Bogdan spune:

  Sigur nu era din Teleorman aceasta somitate politica ?

 7. Eu spune:

  Abureli de 2 bani… România,v.a fi destabilizarea și distrusă ca stat chiar de românași ei…

  • Elena spune:

   Nu este adevarat, Romania nu este si nici nu v-a fi distrusa niciodata. Eu cred ca este adevarat ce spune acest indian. Poate o sa spuneti ca mint s-au nu-s intreaga la minte, dar simt ca se v-a intampla tot ce spune Gupta Swami. De multe ori simt ce o sa se intample peste ceva timp.

  • iasinski spune:

   de aceea se spune ca daca romanul doreste sa-si cunoasca cel mai mare dusman terbuie sa se uite in oglinda!

 8. Daniel V spune:

  Pai normal, fiind in Romania zice ca Romania si India vor fi fruncea, bla, bla , cand s-a dus in Bosnia, la fel , India si Bosnia sint cele mai tari ……

  • tenciu spune:

   Sunt de acord cu el, având în vedere procentul de natalitate a românilor față de ai țiganilor peste 50 noi devenim minoritari iar ei majoritari.Tigani au recunoscut că prin din India,asta fiind legătura dintre state.

 9. Ion Guzun spune:

  Cercetați prezicerile dnei Vanga (Vanghelia) din Bulgaria pentru că acolo este mai mult adevăr.

  • Daniela Sarah spune:

   Uite cum nu mai e nevoie să spun eu… Vanga pre-zicea că romînul acesta remarcabil nu circulă cu mijloacele obișnuite de transport în comun, ci se deplasează pe 2 roți. Bucovineanul de azi a cercetat majoritatea teritoriului romînesc și destui romîni.

  • Dumitru spune:

   Cercetati sfintele scripturi, pentru ca acolo veti gasi adevarul!

 10. Daniela Sarah spune:

  Da, este născut în Craiova și locuiește în Bucovina. Nu am cunoscut om mai puternic decît acesta. Poate fi el pentru că are cunoașterea dreptei învățături. El slujește Dumnezeului Adevărat și vede prin orice om, ceea ce mintea acelui om nu-și poate nici măcar imagina. Imaginea de nou Ierusalim al planetei nu poate fi împlinit decît prin Om, conform Voii lui Dumnezeu.

  • Diana spune:

   Cine este acest om Daniela?Crezi ca el ar mai putea schimba ceva?Poate daca ar avea puterea de a schimba mintile romanilor si nu numai ale lor, Romania si lumea in care traim ar fi altfel.

   • Daniela Sarah spune:

    Nu am dat numele poate pentru că nu el schimbă ceva, ci prin el numai Dumnezeu împietrește inimile noastre sau ne schimbă inima și mintea într-o clipită. Totul e perfect așa cum este potrivit unui scop foarte înalt… înainte de a se vindeca o plagă infectată, se strînge o pungă mare, dureroasă… Voia lui Dumnezeu nu este ca noi să fim inconștienți de noi și de El, uituci sau leneși.

    • Ionut spune:

     Ceva, ceva intuieste fiecare dintre noi , dar adevărul stă bine ascuns in pământul făgăduinței. Însă va răsări şi adevărul şi va apare acest mentor al lumii cât de curând. Cine va fi, simplu de spus , la un moment dat va fiecare dintre oameni. Dar cel care va călăuzi oamenii spre acest pas rămâne de aflat fiindcă sunt multe persoane care pot face acest lucru dar nu au descoperit încă acest lucru. Dar toată lumea il va recunoaște când va fi momentul

   • george spune:

    oricum,se vor gasi repede niscaiva romanasi sa-l tradeze ca daca-i bine,nu e bine!!!! rasfoiti istoria si veti vedea ca toate marile personalitati ale neamului au fost tradate de fiecare data tot de catre romani!!!! avem tradarea si perfidia in sange,in mostenirea genetica,de asta vom disparea ca natie si vom fi stersi de pe harta lumii!!!! lenea,tradarea,nepasare,indolenta,necinstea,betia,perfidia etc,sunt trasaturi caracteristic romanesti! pe care le-au vazut foarte bine mai marii lumii si de care se folosesc din plin pt interesele lor!!!asadar romanii isi merita soarta si sa nu ne mai lamentam nici sa asteptam sa pice pleasca din cer sau de la moaste!!!

  • dan spune:

   stiu despre cine vorbesti si imi doresc foarte mult sa-l cunosc pe acest om

  • MIHAIL spune:

   ATI LUAT DE BUNA CU TOTII CHESTIA CU NOUL IERUSALIM. ROMINIA E ROMINIA SI BUCURESTI E BUCURESTI, NU NU STIU CE ALTA CAPITALA A ALTORA.
   FRAMINTARILE ACELUI IERUSALIM SE DATOREAZA UNEI ALTE MENTALITATI DECIT A ROMINILOR. MAI MEDITATI LA ASTA.

 11. marius spune:

  probabil daca se mentine natalitatatea la ritmul actual cand rromi fac 4-5 copii si romani 1-2 sigur peste 30 de ani rromi vor fi cam 60% din populatie si cum ei sunt de origine indiana se vor infrati cu patria stramosilor,in ce priveste prosperitatea ma indoies ca va fi.

 12. Mures spune:

  Cand vom scapa de nuantele epice ale vietii ce n-am trait-o inca ? Dezmeticiti-va fiindca noi suntem circumstantiali si din aceast punct de vedere vorbind nu putem sti nici ce se intampla fie si dupa numai un minut ! Timpul este un cerc si noi il sectionam in trecut prezent si viitor traind de fiece data acolo unde nu obtinem altceva decat stress si sperante … Fie in trecut fie in viitor. Romania acestor zile este in mana strainilor care o conduc acolo unde vor prin iscariotenii din guvern si parlament ! Un om singur nu poate face nimic atat timp cat in spate nu are o comunitate care sa-l sustina sa actioneze ca o singura fiinta in ganduri in vorbe si ceea ce este mai important, in fapte. Pe cine nu incanta o astfel de perspectiva ca cea propusa de Sundar Singh ? Insa pana a ajunge la acel moment invocat,dorit …prognosticat,sa ne facem mai mult timp sa ne rugam ! Sa ne rugam zilnic de la 3 trei la 15 cinsprezece de la 15 cinsprezece la 30 treizeci de minute si care prinde gustul acestei jertfe de ego sa o faca si mai mult ca sa putem genera la unison acel flux de energie mentala ce poate crea circumstantele dorite ! Universul,cel care la creat si care ne-a creat a lasat aceasta putere interioara fiecaruia dintre noi… Folositi-o ! Un camp unitar de constiinte asamblate prin actul rugaciunii si sustinute de atentia fiecarei fiinte la ceea ce savarseste cand se roaga uneste intelegenta umana cu cea divina si primeste cand cere … un raspuns pe masura efortului depus si a intentionalitatii declinate,asumate de mentalul colectiv ! Cine intelege esenta acestor randuri postate sa ma caute si sa treaca de la like-uri la actiune ! Cine nu,sa se imbete in continuare cu povesti bune de adormit copii !

  • Aloha! spune:

   Energia interioara de care vorbesti…am ajuns astazi sa pot sa o controlez…sa o aduc asupra mea si de asemenea sa o elimin…insa…de fiecare data cand o las se curga prin mine…ceva, cumva ma opreste…nu stiu daca e teama…nu pot sa inteleg…dar voi trece peste cu siguranta… Oricum, ai dreptate in tot ce zici…unitate fizica dar in primul rand mintala avem nevoie…suntem facuti sa fim UNU intr.un singur TOT.

  • dragos florian spune:

   ai dreptate cu precizarea că planul se va împlini indiferent câți români vor mai fi apți de a trăi pe Pământ . nu persoana e aici importantă în economia înțelegerii mesajului transmis de hindusi . per ansamblu , toată Terra se va debarasa , mai devreme sau mai târziu , de balastul uman afundat în mocirlă .

 13. Ion...Nume de sluga spune:

  Credeți în Dumnezeu? Credeți și va închinați Lui ,restul e poveste comercială !

 14. Tudi spune:

  Cine ne garanteaza ca aceste preziceri sunt veridice? Profetiile nu au o putere dovedita stiintific.

 15. Vasile Trif spune:

  In albumele mele „Judecata de Apoi”am argumentat ca acest om nascut in Bucovina este(a fost?)Prof.univ.dr.doc.Emanuel(Emanoil) Poppel-Fac.Gh.Asachi Iasi Acesta este(a fost)evreu,evreieste,Emanuel(Emanoil)=”Dumnezeu este cu noi”Cunostea 7 limbi straine,somitate internationala in domeniul fabricarii hartiei.In 1984 a luat legatura cu americanii(Reagen)care l-au „gasit”pe Gorbaciov capabil sa distruga comunismul.Asta dupa ce eliminasera pe Andropov si Cernenco,acestia refuzand probabil colaborarea.Comunismul a fost creat de evrei, trebuia distrus tot de ei. Evreii nu l-au recunoscut pe Isus si azi il asteapta pe Emanuel(Emanoil).Am demonstrat ca poporul Roman este al II-lea popor ales de D-zeu precum a prezis Isus:”Imparatia lui D-zeu va fi luata de la voi si data altui neam care va da roadele cuvenite”!Pe pagina mea o sa revin cu o predictie relevanta(si revelanta!)privind posibila revenire a lui Isus in acest an,2117.

 16. Vasile Trif spune:

  Acelasi profet indian a prevestit constructia in Romania a noului templu al noului Ierusalim, sub denumirea de „Casa Popoarelor”,de catre un tiran,in timp de patru ani. Dimensiunile Casei Poporului construita de Ceausescu,corespund cu mare precizie descrierii din Apocalipsa si este descrisa si in Vechiul Testament( Ezechiel)Am explicat si acest aspect tulburator,din pacate nimeni nu reactioneaza in niciun fel.

  • medichit spune:

   Vreau sa devenim prieteni Dle Vasile Trif, insa la cautare nu stiu cui sa cer prietenia,sunteti multi …. cu acest „indicativ ” sa zicem….

  • MIHAIL spune:

   INVATATI SA FIM ROMINI SAU DACI SI BUCURESTIUL, BUCURESTI, NU DENUMIREA ALTORA.

 17. cer spune:

  Este Imposibil asa ceva !!!

 18. anton spune:

  „Sper sa nu ii dea numele celui care va urma sa schimbe cursul Tari. Ca astea care e la putere il va executa. Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum spuneti amin.

 19. Voloc Florin spune:

  Orice tara este ridicata de unitatea,constentizarea si de valorile in care crede majoritatea populatiei.Nu poate ridica tara nici daca ar fi un presedinte genial daca nu exista un popor trezit.Tara nu poate fi ridicata daca ne furam caciula unii altora numai pentru binele egoist.Pentru ca daca nu exista un plan de tara care in asamblul ei merg acele afaceri care aduce binele societati in acelasi timp cu imbogatirea celui care are afacerea,tara nu se poate ridica nici daca un presedinte ar face tot ce e bun pentru tara.Tara poate fi ridicata daca majoritatea lucreaza in egala masura pentru ei si pentru tara,adica si pentru apropele lor, la ridicarea lor personala spirituala si materiala.O tara poate fi ridicata daca 100% din politiceni sunt corupti si am avea un popor trezit,politiceni n-ar rezista.Chestia ca va veni cineva si va ridica Romania nu este chiar asa.Nici Napoleon nu a ridicat Franta,ci francezi care au crezut in aceleasi idei.Noi toti la un loc suntem tara si suntem fiecare o caramida ce construeste cetatea numita Romania.In functie de cum este pusa fiecare caramida asa va rezista cetatea.Din adancurile istorii romani au visat sa aiba un salvator,un erou.Dar nici un salvator nu poate veni daca poporul nu se va trezi.De fapt fiecare din noi daca isi face partea in masura puteri care o detine tara se va ridica indiferent daca exista sau nu acel salvator.Daca credeti in Iisus Hristos cititi cu atentie ce a spus,,Nu am venit sa aduc pacea si razboiul”Adica acel razboi intre bine si rau,ca raul sa fie eliminat din vetile noastre.Si fiecare dintre noi suntem un soldat,dar trebuie sa fim atenti de care parte suntem.La fel si o tara se poate ridica,daca majoritatea soldatilor lupta pentru a o ridica.

 20. George spune:

  Vă dați cu părerea dar habar nu aveți. Nu știți nimic decât să cârcotiți.habar nu aveți de istorie, geografie, astrologie și vă dați cu părerea

  • Mihai spune:

   Draga, cu astrologia te duci in iad!

   • Dinu spune:

    NU stii ce vorbesti, omule, si astrologia e lasata de Dumnezeu. Interpretarilor nevolnicilor si demonizatilor vor sa o maculeze, s-o condamne, desi sanse nu au…

 21. George spune:

  Bine zici Anton.

 22. Ion spune:

  Ne vom retrage în munti pt o lupta de gherilă in ww3 dar fără păduri pt că sau furat, ci printre stanci ca mujahedini din Afghanistan ,armată română ar trebui să facă un schimb de experiență cu Talibanii !

 23. Popescu Victor Valter spune:

  Sa va fie graiul binecuvantat !

 24. Mihai spune:

  Mantuitorul lumii? De Iisus Hristos ati auzit? Da, El e mantuitorul lumii, nu altul.
  Cel de care vorbeste acest indian e un antihrist ca si el dealtfel.
  Iar ca Romania si India vor fi doua tari importante este galusca proasta pe care nu trebuie sa o inghititi.

  • Dinu spune:

   Dumneata vorbesti ca un sectant. OMUL acela nu este Antichrist, este o alta reintrupare a Logosului Divin./ Numai ca mintea voastra a pocaitilor sectanti este incetosata de minciunile falsei doctrine crestine, zisa ortodoxa. Or, Dreapta credinta-Ortodoxia autentica este credinta stramosilor nostrii dacii/getii/rumunii. Ei stiau ca reincarnarea este adevarata si in temeiul ei trebuie inteleasa viata omului. Din pacate lucrarea celui rau a facut ca reincarnarea sa fie scoasa din dogma/doctrina crestina-ortodoxa, aceasta credinta devenind una falsa, mai ales dupa 553, cand a avut loc al doilea sinod bisericesc de la Constantinopol…Deci, luati-aminte, Adevaratul Mantuitor este un rumun-get-dac din Bucovina noastra. Antichristul va veni de la evrei…Asta sa va fie clar…

 25. Ginuta spune:

  Unde e omu ? 😞😕

 26. Lungu spune:

  OMUL IN GENERAL ESTE CURIOS,,,CINE DORESTE POATE CITI APOCALIPSA SAU PROFETIILE SFINTILOR PARINTI ATHONITI DE LA MUNTELE ATHOS,,,DESPRE SFARSITUL LUMII,,,

 27. NP spune:

  In primul rand Gupta Swami nu exista. Singurul Gupta Swami care a existat a decedat in 1911 si a fost discipolul lui Swami Vivekananda.Cine si cu ce interes a creat acest personaj/profet/clarvazator fictiv?…E o problema mult mai interesanta…meditati la ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.