Radio Free Europe: ”Țineți-vă bine! În scurt timp vom vedea fața adevărată a lui Putin”

putin rau

Președintele rus, Vladimir Putin, a început să-i elimine de la Kremlin pe cei mai vechi colaboratori ai săi, astfel încât ei să nu afecteze procesul de luare a deciziilor, scrie Radio Free Europe Radio Liberty.

Advertisement

În curând lumea va afla încotro Vladimir Putin duce Rusia și cum arata un regim în care conduce o persoană care nu ține cont de nimeni.

Advertisement

„Îl vom vedea pe Putin cu mâinile dezlegate și liber. Pentru că până de curând, el a fost fața oligarhiei conducătoare, care este formata din vechii sai prieteni din KGB. Dar curățenia din cercul său interior, lipsirea de posturi a vechilor aliați Vladimir Iakunin și Serghei Ivanov, ar putea duce la faptul că Rusia nu va mai fi condusa de un „Putin colectiv”, ci de Putin personal”, – sustine site-ul.

Portalul ne reamintește faptul că președintele rus s-a eliberat deja de controlorii tradiționali, cum ar fi legea, instanțele de judecată și mass-media. El a dat clar de înțele că nu va face concesii nici presiuni din partea societății civile. Singurii oameni care aveau impact asupra lui Putin erau membrii „politbiuroului” sau, cercul lui de prieteni. Pentru o lungă perioadă de timp ei au fost părțile interesate de sistemul costruit de presedintele rus, care ținea cont de opiniile lor. Acest lucru le-a permis să se îmbogățească fabulos și în mod constant să facă lobby pentru interesele lor.

„Acum, în mod evident, angajamentele față de vechii amici pun prea multe piedici si sunt prea greoaie pentru libertatea unei singure persoane care crede că are o misiune istorică” –  restaurarea măreției Rusiei. În orice caz, prietenii au avut un anumit rol de descurajare. Și acum, dupe ce ei vor fi plecati, îl vom vedea pe adevaratul Vladimir Putin în acțiune. Deci, țineti-va bine!”, – încheie publicatia.

sursa: paginaderusia.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.