Rețeta cu ghimbir și ulei de măsline care curăță gâtul și stomacul de toxine

Ghimbirul este unul din alimentele care au reputația de a acționa asemenea unui antibiotic. Acest ingredient este benefic pentru mai multe probleme de sănătate.

Advertisement

Ghimbirul are efecte antivomitive, antispastice, antifungice, antiinflamatoare, antiseptice, antibacteriene, antivirale şi antitusive. Această plantă conţine vitaminele A, C, E şi complexul B, magneziu, fosfor, potasiu, siliciu, sodiu, zinc, calciu şi betacaroten.

Advertisement

Următoarea rețetă, recomandată de mai multe persoane, este eficientă pentru atenuarea durerilor de spate, curăță gâtul de mucoasa insuportabilă și stomacul de toxine.

Ai nevoie de următoarele ingrediente: 200 de grame de ghimbir proaspăt, o jumătate de linguriță de ulei de măsline extra virgin și zeamă de la o jumătate de lămâie.

Amestecă aceste ingrediente într-un recipient din sticlă și acoperă-l cu un capac. Pune rețeta la rece și consumă câte două lingurițe atunci când durerile de gât sunt insuportabile.

E important de precizat că această rețetă trebuie consumată întotdeauna după ce ai mâncat ceva, nu pe stomacul gol.

Uleiul de măsline în combinație cu ghimbirul elimină complet bacteriile și toxinele din stomac. Au proprietăți antiinflamatorii și accelerează presiunea sângelui.

Această combinație de ghimbir cu lămâie și ulei de măsline este recomandată și în problemele respiratorii. Curăță plămânii și înlătură durerea simțită în piept la strănut sau tuse.

Remediul este recomandat și persoanelor hipertensive, spun numeroși experți specializați în medicina naturistă.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.