Revoltător! Cererea de carne de tun este mare! Copii din Ucraina, folosiți pe post de militari

copii militari ucraina

Copiii au început să fie folosiți pe post de militari, într-o tabără din Ucraina. Descoperirea a fost făcută de jurnaliștii de la Le Monde. Una din taberele militare de acest gen se află la doar 35 de km vest de capitală într-o fostă bază a forțelor patriotice din perioada sovietică.

Advertisement

Una din taberele militare de acest gen se află la doar 35 de km vest de capitală într-o fostă bază a forțelor patriotice din perioada sovietică.

Advertisement

Cursurile pentru copii au loc între lunile iulie și august și sunt organizate sesiuni de câte douăsprezece zile care costă 95 de euro de fiecare copil.

Programul de antrenament cuprinde cursuri de autoapărare și de prim ajutor, promovarea limbii ucrainene, cursuri de depășire a obstacolelor, tragere, demontarea și montarea Kalașnikov și elemente primare de strategie militară, scrie B1.

Trupele sunt organizate în unități paramilitare naționaliste și în ultimul timp se fac eforturi mari de către guvernul de la Kiev să le incorporeze în Garda Națională în autoritatea Ministerului de Interne.

sursa: aparatorul.md

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.