Româncă din Italia face dezvăluiri despre SEMNELE care au PREVESTIT cutremurul devastator

cutremur italia

Ana Maria Rotaru o româncă de 30 de ani din Sinaia, care trăiește acum în orașul italian Rieti, aflat la 60 de kilometri de localităţile care au fost devastate de cutremur, mărturisește că au existat semne, cu o seară înainte, care ar fi prevestit dezastruosul eveniment.

Advertisement

Ea a povestit că afară era foarte frig şi un vânt puternic în timp ce în casă nu se putea sta de căldură.

Advertisement

„M-am speriat destul de rău. Atât de rău încât să-mi revin abia azi. A fost o experienţă pe care n-am s-o uit niciodată”, a declarat românca pentru mediafax.ro

“Eram cu faţa la perete, într- un pat de o persoană. La primul impact m-a aruncat cu faţa în perete. M-am speriat rău. Pe moment n-am gândit la cutremur. Am deschis ochii în cameră, nu era nimeni, iar patul se zguduia rău de tot. Pentru câteva secunde m-a dus gândul la un diavol, la o chestie necurată, iar în următoarele secunde am înţeles că e cutremur. Nu ştiam ce să fac. M-am ridicat. Se zguduia tot”, îşi aminteşte Ana.

“Cea mai afectată localitate, Amatrice, e aici aproape. Acolo a făcut dezastru. De oraşul ăla s-a ales praful, nu mai există nimic în picioare. Ei de dimineaţă până seara caută în continuare. Aici, ei obişnuiesc ca fiecare oraş să aibă festivalul lui. Weekend-ul acesta era la , erau foarte mulţi turişti veniţi, erau multe persoane venite în vizită, veniseră pentru festa”, spune tânăra.

Ea adaugă că înainte de cutremur a trăit momente stranii, ca şi când ar fi existat semne care prevesteau că se va întâmpla ceva rău: “Seara, înainte de cutremur, ceea ce eu am simţit şi toată lumea cu care am vorbit, a fost faptul că afară era foarte frig, un vânt incredibil. Şi, în schimb, în case nu se putea respira. A fost o noapte în care nu a dormit nimeni de căldură. Dar afară era vânt”.

Întrebată dacă are de gând să se întoarcă în România, de frica altor cutremure, Ana Maria Rotaru a spus că intenţionează să rămână în Italia pentru că nu vrea să renunţe.

sursa: mistere-romania.info

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.