România are câte ceva de învățat de aici! Israelul ia o măsură fără precedent în lume: ce ți se întâmplă dacă boicotezi acest stat

bandera-israel

Israelul şi-a anunţat duminică intenţia de expulza şi de a interzice accesul pe teritoriul său oricărei persoane care face apel la boicotarea statului evreu, transmite AFP, citând un comunicat al poliţiei.

Advertisement

„Ministerele de interne şi pentru securitate internă au decis să alcătuiască echipe însărcinate cu expulzarea şi cu împiedicarea accesului în Israel a militanţilor în favoarea boicotării Statului Israel”, se arată în documentul menţionat.

Advertisement

Echipele ar urma să combată asociaţiile care militează chiar în Israel pentru un astfel de boicot şi să se asigure că militanţii pro-boicot nu mai pot intra în ţară, precizează comunicatul, care adaugă: „cei care doresc să izoleze Israelul nu vor rămâne nepedepsiţi”.

Ministrul securităţii interne Gilad Erdan a declarat: „Nu vom permite militanţilor pentru boicot să intre în Israel (…) cei care vor să ne boicoteze trebuie să ştie că vor plăti un preţ”.

Premierul Benjamin Netaniahu a denunţat în repetate rânduri în ultimele luni campania de boicot anti-israelian, dusă în numele solidarităţii cu cauza palestiniană, ca pe o formă de antisionism şi antisemitism, reaminteşte AFP citată de agerpres.ro.

sursa: stiripesurse.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.