România se laudă cu un sens giratoriu suspendat. Priviți AICI la unul din cele mai complexe noduri rutiere din lume! (video)

Unul dintre cele mai complicate şi imense noduri rutiere din lume a fost deschis în oraşul chinez Chongqing. Aceasta are cinci nivele, 20 de estacade şi redirecţionează fluxurile de transport pe opt căi diferite, scrie Daily Mail.

Advertisement

Construcţia acestei infrastructuri uriaşe a început încă din anul 2009 şi iată că la 31 mai 2017 a fost terminată. Chiar dacă construcţia nodului rutier a fost finisată, acesta nu va fi deschis complet până în 2018. Până atunci se vor face lucrări de conectare a unei autostrăzi cu aeroportul local.

Advertisement

 

sursa și foto: autoblog.md

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Pr. Remus Bleahu spune:

    Acum cativa ani eram in Romania si la Telejurnalul de la 11pm/23:00 l-am auzit pe consulul general al chinei vorbind romaneste si spunand ca in 5 ani chinezii vor face Romania cu sosele si cai ferate ca in china fara sa ne ceara vreun ban.
    Guvernantii nu au fost de acord pentru ca nu puteau sa fure si astfel s-a ajuns ca in Romania sa fie ce-a mai scumpa sosea din lume, pentru ca toti fura !!!! Pentru ca acum se cearta pentrru putere i-as da pe toti afara pentru ca nu au fost alesi pentru acest lucru si nu-si fac datoria pentru care sunt platiti. !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.