Salubrizarea gratuită, internet wireless pe străzi, iar metrul cub de apă la 1 leu. Primarul Valentin Vrabie, premiat pentru modernizările aduse comunei Peștera

vrabie_Valentin_Vrabie

Pentru metrul cub de apă la un leu, edilul comunei constănţene Peştera, Valentin Vrabie, a fost premiat în cadrul campaniei „Premianţii fără premii” de la Deva. În comuna Peştera, salubrizarea este gratuită, iar pe străzi există internet wireless, informează B1 TV.

Advertisement

Primarul Valentin Vrabie e un exemplu pentru cei din jur. A reuşit să modernizeze comuna pe care o conduce de 8 ani. Pe lângă faptul că un metru cub de apă costă doar un leu în Peştera, edilul a asfaltat și un drum în doar trei zile, în condiţiile în care pentru un kilometru de autostradă este nevoie de câteva luni. Primarul spune că urmează să bage gaze, să pună la punct canalizarea şi să asfalteze întreaga localitate.

Advertisement

Primarul comunei Peștera a fost premiat pentru metrul cub de apă la un leu

După ce îşi va duce la final planurile, primarul Vrabie a anunţat că nu va mai candida în comuna Peştera.

De asemenea, primarul şi-a surprins cetăţenii şi de sărbători. Parcul amplasat între Primăria comunei Peştera din judeţul Constanţa și Căminul Cultural s-a transformat într-un adevărat basm de Crăciun. Sătenii au văzut pentru prima dată milioane de beculeţe colorate şi decoraţiuni impresionante. Oamenii din Medgidia sau din comunele învecinate au venit să admire si ei peisajul de vis.

Articol relatat de portalul B1 TV.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.