Secretele preparării unui ceai miraculos

ceai-miraculos

Procesul de colectare și uscare a plantelor pentru ceai e foarte simplu. Inițial, colectăm ierburile – frunze de coacăz, piersic, prune, zmeură, mentă, svîrv etc.

Timp de 12 ore le uscăm. Frunzele trebuie se pun în straturi, iar periodic le amestecăm. După aceasta luăm fiecare frunză și o sucim în palme în con.

Atunci frunzele vor elimina suc și își vor schimba culoarea. Aceste conuri le punem uniform într-un vas și le acoperim cu o pînză umedă. Așa va avea loc procesul de fermentare.

Periodic, plantele trebuie amestecate. După fermentare, se taie conurile în bucăți mici, pentru a grăbi procesul de uscare. Cînd toate ierburile sînt gata, amestecăm și – iată Ceaiul magic.

Pentru aromă puteți usca fructe și pomușoare uscate, petale de flori și tot ce doriți pentru gust.

SURSA

loading...
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *