Sfere metalice cad din cer! Autoritățile sunt depășite de situație

vietnam

Oficialii vietnamezi sunt depășiți de misterul unor bile metalice căzute din cer într-o zonă rezidențială din nordul țării.

Advertisement

Localnicii au auzit sunete ciudate, asemănătoare tunetelor, fără a se înregistra și ploaie. Mare le-a fost mirarea să descopere trei sfere metalice de aproape 40 de kilograme…

Advertisement

Una din sfere a căzut pe o casă, care a suferit pagube importante, iar celelalte au aterizat pe pământ unde au făcut cratere. Din fericire, nu s-au înregistrat pierderi de vieți omenești.

Originea acestor obiecte misterioase nu a fost încă determinată. Oamenii au crezut că au de-a face cum bombe, dar la o atentă examinare această variantă nu s-a confirmat.

2014_05_19_sfere_rsz_crp

Oficialii din Vietnam cred că au de-a face cu deșeuri spațiale. Pe sfere se află și o serie de inscripții într-o limbă nedelușită deocamdată de cei aflați la fața locului.

Surse neconfirmate tind să creadă că este vorba despre rusă. Între timp, sferele au fost confiscate de armată pentru o atentă studiere.

Nu este însă prima dată când obiecte misterioase ajung din spațiu pe Pământ. În noiembrie 2015 oficialii spanioli au anunțat că mai multe sfere metalice au căzut din  cer pe un câmp din sudul țării.

Nici în acest caz nu s-au înregistrat victime, iar ipoteza principală avansată de autorități este că sunt deșeuri spațiale, ce provin de la sateliți dezafectați.

sursa: reporterntv.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.