Show erotic în public! Femeile primesc alcool și se vând pentru 4 euro – FOTO

statiune spania

Statiunile din Spania au devenit atractia principala a englezoaicelor vara aceasta. Cea mai populara este statiunea Magaluf, facuta celebra de catre mai multe femei care au comis acte sexuale in public.

Advertisement

statiune spania 1

Advertisement

In barurile din Magaluf, din regiunea Mallorca, turistelor din Marea Britanie le sunt oferite bauturi alcoolice gratis, iar in schimbul acestora, ele trebuie sa comita acte sexuale cu alti barbati, in vazul tuturor.

statiune spania 2

Intr-un clip de doua minute facut public, o tanara este vazuta cum se indreapta spre 24 de barbati, cu care desfasoara diferite acte sexuale. In schimbul spectacolului sexual, aceasta a primit o bautura alcoolica ce valoreaza doar patru euro.

statiune spania 3

Primarul localitatii unde se petrec scenele erotice a cerut investigarea imediata a situatiei, scrie The Mirror.

statiune spania 4

Statiunea Magaluf este renumita pentru spectacolele erotice la care iau parte turistele englezoaice.

statiune spania 5

Jurnalistii britanici au derulat o investigatie in unul din cluburile din aceasta statiune, foarte populara printre petrecaretii britanici vara aceasta. Ce au decoperit in localuri i-a lasat fara cuvinte. Acestia au vizionat scene in care o tanara este tarata pe scena si dezbracata, langa un barbat care mimeaza cu ea un act sexual.

De asemenea, un club a fost inchis timp de un an, din pricina unuii clip care a circulat pe internet, in care o tanara le facea sex oral mai multor barbati.

Articol relatat de portalul perfecte.md.

 

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.