Situație TENSIONATĂ! UE mai pierde un client? După britanici, italienii vor să devină independenți

italia

Inevitabilul se produce: abuzurile neomarxiste promovate de UE, în frunte cu Angele Merkel, trezesc lumea din hipnoza. Europa pe care o visa Soros, Merkel și toți simpatizanții lor se prăbușește. Și acesta e doar începutul…

Advertisement

Odată cu venirea lui Donald Trump la conducerea SUA, așa-zisa politică corectă, care însemna un pumn în gura libertății de exprimare, va fi aruncată în aer și o să putem să ne exprimăm din nou liberi. Mai mult decât atât, după modelul lui Trump, protejarea intereselor statelor națiune nu o să să mai fie o crimă naționalistă, ci un act firesc de patriotism. Tot după modelul lui Trump, Europa își va închide granițele, în sfârșit, oprind distrugerea culturii bătrânului continent.

Advertisement

În acest context, Italia este aproape de a ieși la rândul ei din UE. Iată statisticile care le dau fiori birocraților de la Bruxelles. conform Flux24.ro:

<<Mai puțin de jumătate dintre italieni, mai precis 48,8%, doresc rămânerea țării lor în Uniunea Europeană, pe care peste două treimi dintre peninsulari o acuză însă că nu le-au ajutat țara să facă față crizei migranților, relevă un studiu publicat joi de institutul de cercetări Eurispes, preluat de DPA.

Potrivit raportului Italia 2017, 48,8% dintre respondenți se opun ieșirii din UE, în timp ce 29,5% susțin organizarea unui referendum după modelul celui pentru Brexit.

Aceeași anchetă arată că majoritatea italienilor acuză Uniunea Europeană pentru faptul că i-a lăsat singuri în fața crizei migranților (71,5%) și pentru că a impus țării lor sacrificii economice nedrepte (70,2%).

În același context, 48,5% au răspuns că puterea lor de cumpărare s-a erodat în ultimul an, 77,2% că au cunoștințe cărora nu le ajung banii de la un salariu la altul, iar 24,2% au declarat că se consideră săraci.>>

Ce va face Italia în continuare vom vedea. Este cert însă că acest an 2017 este unul care poate schimba radical politica în UE. De ce?Pentru că atât în Franța, cât și în Germania, este de așteptat ca forțele patriotice, naționaliste (numite extremiste de presa neomarxistă) să câștige alegerile și să schimbe politica întregului continent.

Adrian Albu

sursa: cunoastelumea.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.